EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD


	EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD
Citeste mai mult despre: Vlad, primele secvente, sneak peak,
Data: 25 Februarie 2019

În această seară, de la 20.30, PRO TV difuzează episodul-pilot al superproducției VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Cu câteva ore înainte de marea premieră de diseară a serialului VLAD, aveți ocazia de a urmări primele secvențe ale serialului, în exclusivitate, pe protvplus.ro

Superproducția debutează în forță, cu momente tensionate, pe parcursul cărora telespectatorii vor putea să cunoască personajele principale ale serialului - pe Vlad (interpretat de Adi Nartea), Ștefan (Andrei Aradits), Leo (Emilian Oprea) și superba Eliza (Olimpia Melinte).

Bucurându-se de o distribuție de excepție, VLAD este povestea actualizată a Contelui de Monte Cristo. Adrian (interpretat de Damian Anghel) este trădat de cei mai buni prieteni ai săi, Ștefan (Andrei Aradits) și Leo (Emilian Oprea), dar și de iubita sa, Eliza (Olimpia Melinte). Aruncat pe nedrept în închisoare, Adrian își înscenează moartea, doar pentru a se întoarce ca Vlad (Adi Nartea), cu gânduri teribile de răzbunare.

De pe afișul serialului nu lipsesc Monica Bârlădeanu, George Piștereanu, Ion Haiduc, Diana Sar, Florin Condurache, Bebe Cotimanis, Anghel Damian sau Victoria Raileanu. 

Citește știri despre serialul VLAD de la PRO TV pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook sau Instagram

FULLSCREEN
EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din serialul VLAD
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO