• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR Filmările serialului VLAD în Barcelona: ”Locul perfect pentru noul nostru personaj”

BLOG DE REGIZOR Filmările serialului VLAD în Barcelona: ”Locul perfect pentru noul nostru personaj”

BLOG DE REGIZOR Filmările serialului VLAD în Barcelona: ”Locul perfect pentru noul nostru personaj”

Primul sezon VLAD a fost filmat și în Grecia. Soarele și marea au alcătuit locul perfect pentru a începe seria. 

Ne-am dorit sa avem parte de glamour, iahturi, dar și un hotel pentru Eliza, pentru a ne diferenția de orice alt serial care fusese creat în România. Grecia ne-a întâmpinat cu brațele deschise și ne-a oferit exact ce ne-am dorit, iar acolo a început povestea serialului VLAD. 

Citește și: BLOG DE REGIZOR: Jesus del Cerro, despre locurile în care se filmează serialul VLAD

Al doilea sezon este plin de acțiune, răzbunare, surprize și dragoste imposibilă, dar reală. Ne-am întrebat dacă ar trebui să părăsim România și să găsim și altă țară pentru filmări. Chiar dacă avem minunatul cazinou din Constanța sau străzile pline cu povești din București, simțeam că ne lipsea ceva. Ne-am decis să ne punem protaganoștii în situații diferite față de primul sezon, iar scenariul ne-a ajutat foarte mult, ne-a oferit complotul perfect pentru a introduce un nou personaj, din afara României.

Londra, Paris, Berlin, acestea erau câteva dintre orașele pe care le aveam în minte, dar la final, am decis sa alegem Barcelona. Eu sunt de acolo, din Spania, cunosc și orașul, și limba. Mi se pare un oraș foarte frumos, elegant, locul perfect pentru noul nostru personaj, Iulia, interpretat de Anda Sârbei, o fată minunată și o actriță foarte talentată. 

Am pregătit echipamentele de filmare, am împachetat hainele și machiajele și am plecat spre Barcelona. Am fost întâmpinați de soare și căldură, orașul era plin de oameni și de multă voie bună. Am filmat în Las Ramblas și în minunatul, dar misteriosul cartier gotic. Turiștii români făceau poze cu noi și nu le venea să creadă ca îl văd pe Vlad în Barcelona. Filmarea a continuat și a început partea de acțiune: crimele de pe Las Ramblas, fuga lui Tibor, strigătele disperate de ajutor. 

Spre uimirea noastră, Tibor a fost înconjurat de... 

Continuarea o veți putea citi în cel de-al patrulea articol din blog.

 

Vezi și: Dincolo de VLAD Ep9/10 - Behind the scene – sezonul 2


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni