• Emisiuni
  • VLAD
  • Fotografii rare. Actorii din VLAD, în ipostaze în care nu i-ați mai văzut până acum

Fotografii rare. Actorii din VLAD, în ipostaze în care nu i-ați mai văzut până acum

Fotografii rare. Actorii din VLAD, în ipostaze în care nu i-ați mai văzut până acum

Pe 1 iunie, toți adulții și-au amintit ce fel de copiii au fost cândva, însă nu toți au împărtășit cu cei din jur experiența vieții de copil. Actorii din VLAD ne-au dezvăluit câteva momente unice din copilăria lor.

Îi știți atât de bine de pe micul ecran și îi iubiți pentru personajele de neuitat care le-au adus în casele voastre. Unii sunt reci, alții răzbunători, unii sunt prietenoși, alții plini de afecțiune. Așa sunt toți eroii filmelor noastre!

Însă pe actorii din VLAD sigur nu-i știi de mici. Iată cum erau ei în copilărie!

Călare pe un cal sur, sigură pe ea, promitea încă de atunci să ajungă sus. Adevărul e că, la înălțimea șeii sale, la vârsta de 9 ani, se putea spune că era deja sus.

Fata cu părul bălai din această poză avea să devină, peste ani, o actriță apreciată în România pentru rolurile sale de teatru și film. Dacă nu ați intuit cine e, vă spunem noi: Victoria Raileanu. Iată ce amintire are ea în legătură cu poza de mai sus! 

Cred că aveam vreo 9 ani când a fost făcută poza asta. A fost primul și singurul meu shooting de modă. :) Era vorba despre o firmă de haine și uniforme școlare din Timișoara. Era și anul în care am început să fac echitație de performanță.

Pe calul din fotografie îl chema Dristor, dar eu mă antrenam cu Humor. Cel mai blând și pufos cal din câți am văzut vreodată. Eram foarte timidă pe atunci - se poate vedea și în poză. :) Iar când a apărut catalogul, nu îmi venea să cred că eu apar în el”, ne-a spus Victoria Raileanu.


Greu de confundat datorită staturii sale și zâmbetului ștrengăresc, Adi Nartea ne teleportează în alte timpuri cu această fotografie din copilăria sa.

În poza aceasta aveam cam 7-8 ani și îmi aduc aminte că eram la nunta unor verișori”, dezvăluie Adi Nartea.
 

Pe vremuri, orice coroniță era motiv de sărbătoare, iar Olimpia Melinte o purta cu fală pe a ei.

Aici îmi aduc aminte că eram cu doamna educatoare, la serbarea de la grupa mare. Aveam în jur de 6 ani.
 

Ochii ăștia mari și negri nu au nimic în comun cu furia din privirea lui de acum. George Piștereanu era, pe atunci, un băiețel adorabil. Dar are fotografia asta vreo poveste anume?

Evident că fiecare poză are și o poveste în spate. Poza aceasta este făcută de părinții mei înainte să plece tatăl meu în Italia. Este făcută în anul 1992, la un studio foto. Au făcut-o că să o aibă tata la el”, ne-a mărturisit actorul.

Și Monica Bârlădeanu a distribuit, De Ziua Copilului, o fotografie din copilăria ei. Mesajul de La mulți ani a fost adresat tuturor adulților care nu au uitat că încă sunt copiii cuiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by monica barladeanu (@monicabarladeanu) on

Elvira Deatcu a scos amintirile din cutie și le-a pus pe internet. Iat-o aici într-o ipostază în care am fost cu toții, cândva!

Prima zi de școală - lungă, slabă, cu pampoane strâmbe, dar cu zâmbetu’ până la urechi!!! La mulți ani copiilor care mai suntem!!! #1 Iunie”, a scris Elvira pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvira Deatcu (@elviradeatcu) on



Vezi și VIDEO: VLAD: Scheme ca-n filme #vladkombatchallenge

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni