• Emisiuni
  • VLAD
  • George Piștereanu, despre ultimul episod din VLAD: ”Personajul meu este cheia!”

George Piștereanu, despre ultimul episod din VLAD: ”Personajul meu este cheia!”

George Piștereanu, despre ultimul episod din VLAD: ”Personajul meu este cheia!”

George Piștereanu (Tibi) și Emilian Oprea (Leo) sunt protagoniștii unor scene pline de adrenalină în ultimul episod al sezonului 1 din VLAD.

Luni, cu câteva ore înainte de difuzarea la PRO TV a ultimului episod din VLAD, George Piștereanu, interpretul lui Tibi, și Emilian Oprea (Leo) s-au întâlnit, alături de alți actori din distribuție, cu 100 dintre numeroșii fani ai serialului-fenomen.

Citește și: Cum s-a pregătit George Piștereanu pentru rolul din VLAD: ”Am petrecut vreo două-trei săptămâni în cluburi”

În capitolul final al superproducției de la PRO TV, Tibi și Leo sunt protagoniștii unor scene în care tensiunea atinge cote maxime. În acest episod, aflăm tragedia prin care a trecut Tibi și cum a ajuns la închisoare, dar și cum a devenit omul de încredere al lui Leo.

George Piștereanu, despre ultimul episod: ”Lucrurile ajung cumva să se rezolve, dar în același timp descoperim unele informații pe care unele personaje nu le știau. Iar sezonul 2, nici nu vreau să spun, este incredibil! Este atât de concentrat încât chiar nu cred că s-a mai făcut așa ceva în România”.

”Personajul meu, cu toate că joacă la două capete, își păstrează o oarecare decență. În seara aceasta, la orice v-ați aștepta, oricum o să fiți uimiți, pentru că lucrurile se dezvoltă în așa manieră încât totul pare imposibil și, în același timp, posibil. 
Cât despre personajul meu... nu mă așteptam să placă așa de mult un personaj care este secundar, dar în același timp este un personaj de care este nevoie și care este cheia! La personajul acesta ajung niște informații pe care nimeni nu le are!”. 
 
Luni seară, PRO TV difuzează ultimul episod din primul sezon al serialul VLAD.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni