• Emisiuni
  • VLAD
  • În curând, PRO TV prezintă VLAD, un nou serial produs la cele mai înalte standarde cinematografice!

În curând, PRO TV prezintă VLAD, un nou serial produs la cele mai înalte standarde cinematografice!

În curând, PRO TV prezintă VLAD, un nou serial produs la cele mai înalte standarde cinematografice!

Serialul VLAD, care va începe în curând la PRO TV, produs la cele mai inalte standarde cinematografice, spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. 

Pentru realizarea acestui serial de amploare, PRO TV a colaborat cu actori extrem de talentați, care au obținut de-a lungul timpului distincții importante în domeniu, dar și cu o echipă formată din aproape 100 de profesioniști ai cinematografiei.

Această producție a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro și a reprezentat o adevărată desfășurare de forțe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali și secundari, 100 de locații din țară și din străinătate, peste 20.000 de kilometri străbătuți de echipă și de actori, aproximativ 2700 de ore de filmări și peste 10.000 de ținute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite în special în realizarea marilor producții cinematografice.

În curând, numai la PRO TV, românii vor descoperi fascinanta poveste VLAD!

Despre serial

VLAD prezintă o poveste complexă în mai multe planuri, iar scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o acțiune cu un fir roșu ce leagă toate piesele dintr-un puzzle. Serialul este centrat pe povestea lui Adrian, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf.

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, în care are posibilitate de a-și regla toate conturile cu cei care l-au tradat. Bărbatul întâlnește un personaj cheie și găsește puterea de a-și schimba identitatea, devenind Vlad, un bărbat puternic, bogat, șarmant, care are alături aliați pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni