• Emisiuni
  • VLAD
  • În luna iunie câștigi săptămânal 1 din cele 4 abonamente duble la VOYO cu care să poți vedea integral serialul VLAD

În luna iunie câștigi săptămânal 1 din cele 4 abonamente duble la VOYO cu care să poți vedea integral serialul VLAD

În luna iunie câștigi săptămânal 1 din cele 4 abonamente duble la VOYO cu care să poți vedea integral serialul VLAD

În perioada 9 – 30 iunie, pe conturile de Facebook si Instagram ale serialului VLAD va fi publicată o postare concurs.

Iată ce trebuie să faci pentru a participa: 

Răspunde la întrebarea concursului în comentarii, pe Instagram sau pe Facebook, etichetează un prieten și dă follow contului de Instagram și respectiv Facebook VLAD. Amândoi puteți câștiga câte 1 abonament VOYO valabil 30 de zile. 

Desemnarea câstigătorului se va face în funcție de creativitatea răspunsurilor acordate la postarea de concurs, apreciată liber de către echipa de marketing a Organizatorului. Câșigătorii vor fi anunțați public pe paginile de Instagram si de Facebook ale serialului „VLAD” în fiecare zi de miercuri.
 

Câștigătorii săptămânii 17 – 23 iunie sunt:

Laura Feciorita

Cîrlănaru Elena Anișoara 

Denisa Oltean 

George Tudorache


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VLAD (@vlad_serial)

La postarea de concurs săptămânală participanții au la dispoziție 7 zile să răspundă, de miercuri până marți. Fiecare participant se poate înscrie în concurs de câte ori dorește. Premiul nu va putea fi schimbat cu o valoare în bani sau alte produse ori servicii. Consultă REGULAMENTUL integral aici!

 

Serialul VLAD spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

VLAD, primul serial românesc realizat la standarde internaționale, spune o poveste complexă în mai multe planuri. Scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o poveste cu un fir roșu ce leagă toate piesele din puzzle. 



 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni