• Emisiuni
  • VLAD
  • INTERVIU Adrian Nartea: „Am învățat destul de multe de la Vlad”

INTERVIU Adrian Nartea: „Am învățat destul de multe de la Vlad”

INTERVIU Adrian Nartea: „Am învățat destul de multe de la Vlad”

Filmările pentru ultimul sezon VLAD sunt în plină desfășurare, iar fanii sunt nerăbdători să afle deznodământul unei povești pline de trăiri intense. După doi ani, timp în care a jucat rolul lui Vlad, Adrian Nartea ne dezvăluie ce a însemnat pentru el această experiență. 

Au început filmările pentru ultimul sezon din VLAD. Ți-a fost dor de personajul tău?

Da, sincer mi-a fost. Nu știam dacă o să-mi reintru în mână așa rapid, dar în prima zi de filmare am bifat și chestii fizice și dramatice… intense. Practic mi-am făcut botezul pentru ultimul sezon. 

Ți s-a părut greu, având în vedere că vor fi multe scene de acțiune ?

Mie îmi plac foarte mult scenele de acțiune și cascadoriile pe care le fac. Nu mi s-a părut neapărat greu. Mi se pare greu faptul că Vlad, personajul meu, intră într-o nouă etapă – cea a răzbunării. Va fi mai dur, mai vulnerabil, mai agresiv, mai sensibil. Totul se apropie de un final și atunci, cumva, lucrurile trebuie să culmineze. 

Ce apreciezi cel mai mult la personajul tău? 

I-aș aprecia ambiția, faptul că indiferent de mijloace, el își duce planul la bun sfârșit, chiar dacă ambiția aceasta este motivată de o răzbunare. Sobrietatea lui îmi place foarte mult, inteligența, dar și vulnerabilitatea, pe care nu vrea să o arate. Faptul că este mai tot timpul la patru ace, indiferent de situație, dacă trebuie să sară gardul sau să se tăvălească prin noroi. 

Ți se întâmplă des ca oamenii să te strige „Vlad” pe stradă? Te-ai împăcat cu această situație? 

Toată lumea mă strigă Vlad. E al doilea prenume, practic. Chiar mă onorează faptul că lumea mă vede prin Vlad. Că ușor, ușor, o să mă vadă și Adi Nartea este cu atât mai bine. Vlad face parte din mine, cumva rolul reprezintă o altă latură a personalității. La toate rolurile bune și mari se întâmplă lucrul acesta. Și atunci pot spune că este o parte din mine.

Când privești în urmă, ce ți-a plăcut cel mai mult la acestă producție ?

În primul rând mi-a plăcut profesionalismul, echipa este super bine pregătită, adică este compusă din oameni de vârf din cinematografia românească. Este extraordinar pentru un serial din România. În al doilea rând, cam tot ce se întâmpla acolo. Noi am filmat în regim de film. Și faptul că au avut încredere în mine, în faptul că pot să duc și cred că am dus onorabil misiunea Vlad până în acest moment și o duc în continuare. 

Cum este atmosfera pe platoul de filmare? Te cuprinde nostalgia, fiind ultimul sezon? 

Încă nu a intervenit nostalgia, pentru că noi încă filmăm. Mai avem destul de mult timp, ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Probabil, în ultimele săptămâni o să simțim nostalgia, când va fi și difuzarea. 
 

În VLAD, te-am văzut în cele mai diverse ipostaze. Ce nu ai face vreodată pentru un rol?

Nu știu dacă există ceva ce nu aș face pentru un rol... depinde foarte mult de context, de proiect și de cine creditează producția respectivă. Odată ce este pasiunea la mijloc, indiferent ce vei face va fi motivat. Probabil nu aș face ceva care mi-ar afecta partea privată, familia. 

Ce personaj ți-ar plăcea să joci după acest proiect ? 

Mi-ar plăcea să joc ceva care să mă detașeze puțin de sobrietatea asta a lui Vlad. Toate vin la timpul lor, nu-mi fac planuri. Mi-ar plăcea totuși să arăt și o altă valență a lui Adrian Nartea, nu doar acea de Vlad. 

Cum este Adi Nartea în spatele camerelor? 

Pun costumul lui Vlad pe umeraș, îmbrac pantalonii scurți și tricoul și merg să mă joc cu fetele. Vlad este câteodată, când mai am nevoie de el. E parte din mine, îmi place, m-a învățat destul de multe Vlad, dar să nu uităm totuși că mai există și pantaloni scurți (râde).

Ultimul sezon al serialului VLAD începe luni, 6 septembrie, de la ora 21:30.  


 





 

 








 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni