• Emisiuni
  • VLAD
  • Ion Haiduc, despre ultimul sezon din VLAD: „Trebuie să înțeleagă că în viață totul se plătește”

Ion Haiduc, despre ultimul sezon din VLAD: „Trebuie să înțeleagă că în viață totul se plătește”

Ion Haiduc, despre ultimul sezon din VLAD: „Trebuie să înțeleagă că în viață totul se plătește”

Ion Haiduc, actorul care interpretează rolul lui Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian, în serialul Vlad, ne-a dezvăluit câteva impresii legate de ultimul sezon. 

Ion Haiduc (73 de ani) spune că pentru el revenirea pe platourile de filmare a fost foarte emoționantă. 

Locul îmi este cunoscut, este casa personajului Petre și a Mariei. Am filmat doi ani la rând aici și când am intrat pe stradă aproape mi-au dat lacrimile, zic: „Uite, domnule, am ajuns acasă!”, eu neavând nicio afinitate cu locul acesta decât asta sentimentală. Proiectul acesta, absolut minunat, e unul din cele mai frumoase proiecte la care eu am lucrat, în primul rând la cum arată filmul. Vedem un București spălat, curat...cu actori excepționali, aproape fără cusur. Gândul că vom relua a fost pentru noi ca o ancoră, ca o mare speranță în toată perioada asta de pandemie. 

 

Referitor la așteptările fanilor, Ion Haiduc a menționat: ”trebuie să înțeleagă că, într-adevăr, în viață totul se plătește”. 

Și Vlad are de plătit niște oale sparte, cum la rândul lui a plătit polițe încărcate rău, care meritau să fie plătite. Va veni și rândul lui. Este un actor excepțional (Adi Nartea), a dat lovitura aș putea să spun. Din punct de vedere profesional și-a făcut treaba excelent. Toată echipa... și cea tehnică este fără cusur, de la lumini, cameră, până la producție. 

Despre personajul său, actorul a dat mai puține detalii, dar a menționat că fanii vor fi surprinși. 

Scriitura este deosebit de frumoasă. Întâmplările care îl înconjoară pe Petre vor stârni multă, multă emoție, adică vor curge multe lacrimi pe ecranele Patriei. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni