• PRO TV
  • Juriul de la "Dansez pentru tine" a decis! Care e cel mai ghinionist stil de dans din emisiune:

Juriul de la "Dansez pentru tine" a decis! Care e cel mai ghinionist stil de dans din emisiune:

Juriul de la "Dansez pentru tine" a decis! Care e <span style="color:#f00;">cel mai ghinionist stil de dans</span> din emisiune:

Wilmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre si cel mai nou membru al juriului, Edi Stancu au fost invitatii Danei Rogoz la “De Suflet”, vedeta ProTv International profitand de prezenta lor in platoul emisiunii pentru a afla informatii din culisele show-ului “Dansez pentru tine”.

Si cum a 13-a editie va incepe vineri, 26 octombrie, de la ora 20:30, Dana s-a pregatit cu multe intrebari pentru invitatii sai, care au venit pentru prima data la ProTv International, singura absenta motivat fiind actrita Emilia Popescu.

Dana a profitat de ocazie pentru a le “reprosa” in sfarsit lui Mihai Petre si lui Wilmark ca au chinuit-o destul de tare atunci cand a fost ea insasi concurenta.

Amintindu-si in special de salsa, dansul care il incanta cel mai mult pe Wilmark, dar care ei i-a dat cele mai multe batai de cap, a spus ca “Mi s-a parut cel mai greu, mai ales pentru ca intotdeauna la repetitii era foarte bine, dar in direct pe scena nu mai ieseau prizele, uitam coregrafia”.

Spre surpriza lui Wilmark, si ceilalti jurati au fost de acord cu Dana, mai ales ca multi concurenti au avut astfel de probleme la salsa, concluzionand toti ca a fost dansul cu ghinion. “Dar poate tocmai acum, in cel de al 13-lea sezon, daca va inclusa pe lista dansurilor va aduce noroc perechilor”, a adaugat vedeta.

Edi Stancu, jurat la "Dansez pentru tine"

Edi Stancu a povestit la randul lui ca are emotii fiind pentru prima data in postura de jurat.“Sper sa nu imi stric prieteniile cu colegii mei, pana acum eram noi contra juriului. Acum sint de partea cealalta”, a glumit el. De asemenea, Edi si-a amintit si de primele intalniri si discutii cu Mihai Petre. “La inceput, aveam amandoi multe discutii pe tema dansului, avand experienta diferite si venind din zone diferite. Inclusiv la preselectii ne contraziceam”, isi amintesc cei doi colegi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni