• Emisiuni
  • VLAD
  • Legătura dintre Vlad și Ivana devine tot mai strânsă! Urmărește noile episoade din Vlad, în fiecare luni, de la 20:30

Legătura dintre Vlad și Ivana devine tot mai strânsă! Urmărește noile episoade din Vlad, în fiecare luni, de la 20:30

Legătura dintre Vlad și Ivana devine tot mai strânsă! Urmărește noile episoade din Vlad, în fiecare luni, de la 20:30

Noul sezon VLAD a venit cu multă acțiune și cu personaje noi, dar și cu o nouă idilă. Vlad se apropie de Ivana pentru a afla mai multe despre soțul său, Marcel Drăgoi, un politician puternic și implicat în afaceri necurate. 

Însă treptat, relația dintre cei doi evoluează și aceștia devin tot mai apropiați. Ivana îi povestește despre relația cu soțul său abuziv, iar Vlad îi mărturisește că prima sa iubire i-a frânt inima. „Ai văzut vreodată pe cineva mai jalnic decât mine? Da, pe mine. Cine e femeia care ți-a făcut sufletul țăndări? Prima mea iubire.” 

Luni aflăm mai multe despre povestea Ivanei, care trăiește într-o relație abuzivă atât din punct de vedere verbal cât și fizic și își îneacă amarul în băutură. De asemenea, vom vedea cât de multe lucruri îi dezvăluie Vlad despre el și îl vedem pe Tudor Chirilă într-un rol complet diferit față de personalitatea lui: „Marcel Drăgoi e un personaj împotriva firii mele.” 

Tot în episodul de luni, vedem că Eliza este forțată să ia o decizie: se va alătura lui Iordache? „Ce vreți mai exact de la mine? Un DA, după care dezvolt. Nu păreți genul de om care să accepte un nu cu ușurință.” Tensiunea atinge cote mari luni seară, pentru că vom afla ce decizie ia Eliza și de ce parte a taberei se va situa.

În această toamnă, în serialul VLAD, vedem noi personaje care vor influența cursul acțiunii, dar și noi alianțe și idile care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

Urmăriți VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni