Leo ajunge aproape de Vlad, în viața lui Ștefan își face apariția Carla! Răsturnări de situație, luni, în serialul VLAD!


	Leo ajunge aproape de Vlad, în viața lui Ștefan își face apariția Carla! Răsturnări de situație, luni, în serialul VLAD!
Citeste mai mult despre: Vlad, Rasturnari de situatie, serialul Vlad,
Autor: Redactia
Data: 22 Martie 2019

Luni, de la 20:30, Leo încearcă să afle cât mai multe lucruri despre Vlad și despre trecutul lui, așa că începe cu aliații acestuia. Ajunge acasă la familia lui Barbu, vorbește cu fosta lui soție și cu fiul său, Bogdănel, și îi face lui Micky o propunere care o pune serios pe gânduri, totul în stilul lui caracteristic.

Pentru prima dată de la dispariția lui Adrian, Eliza se întâlnește cu Maria și cu Răzvan la mormânt. Chiar dacă băiatul încearcă să o alunge pe fosta iubită a fratelui său, Maria o oprește, se apropie una de cealaltă, iar Eliza îi invită la casa Dragomir, acolo unde este și Vlad. Întâlnirea va fi una extrem de emoționantă și își va pune amprenta asupra mamei într-un mod care îi șochează pe toți cei prezenți.

În viața lui Ștefan își face apariția Carla, o femeie superbă, care încearcă să-l cucerească, cu pași mici, dar foarte siguri. Pentru că soțul ei nu îi este alături atunci când câștigă un premiu important, Eliza decide să accepte invitația la cină a Roxanei și a lui Vlad  și merg împreună la restaurantul în care Adrian a cerut-o în căsătorie cu mulți ani în urmă. Cum va reacționa Eliza și dacă își va putea stăpâni emoțiile în momentul în care Vlad o întreabă despre iubire și relații anterioare, vedem în cel de-al cincilea episod VLAD.

Tot luni, aflăm detalii importante și despre Tibi. Cine este, de fapt, bărbatul, cum ajunge acasă la Maria și la Petre, de partea cui este și ce urmărește, vedem de la 20:30.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

FULLSCREEN
Leo ajunge aproape de Vlad, în viața lui Ștefan își face apare Carla! Răsturnări de situație, luni, în serialul VLAD!
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies