• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni, de la 20:30, se încheie primul capitol VLAD! Povestea va continua în sezonul doi!

Luni, de la 20:30, se încheie primul capitol VLAD! Povestea va continua în sezonul doi!

Luni, de la 20:30, se încheie primul capitol VLAD! Povestea va continua în sezonul doi!

Luni, de la 20:30, vom urmări ultimul episod din primul sezon VLAD, însă povestea nu se termină aici, ea va continua în sezonul doi.

Ce se întâmplă cu Barbu, are Titi puterea să-l omoare pe Ștefan, ce decizie ia Leo, va pleca Eliza până la urmă de acasă? Aflăm toate răspunsurile în ultimul episod VLAD. 

Dacă până acum Leo era în permanență pe urmele inginerului, lucrurile se schimbă radical. Chiar dacă Vlad îi spune lui Cezar să nu-i facă rău lui Leo, fiind influențat de amintiri și de prietenia cu cel pe care-l numea fratele lui, acesta nu-l ascultă și are în plan să-l distrugă, dar în felul lui unic. Ce se va întâmpla până la urmă, de partea cui va rămâne Tibi și cum arată planul inginerului, vedem luni seară. Tot luni, aflăm și cum a ajuns Tibi la închisoare, dar și cum a început să lucreze în cele două tabere adverse.

Vlad află mai multe detalii despre jaful de la cazinou, începe să se apropie din ce în ce mai mult de Eliza, își declară sentimentele și nu mai ține cont de faptul că Roxana este îndrăgostită de el. Ștefan are o discuție aprinsă cu soția sa, recunoaște faptul că a înșelat-o cu Carla și încearcă să o facă să sufere, însă decizia ei îl determină să o șantajeze și îl implică și pe Matei. 

Răsturnări de situație, decizii imprevizibile, tensiune, emoții, luptă și iubire. Acestea sunt ingredientele ultimului episod VLAD.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni