• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni, de la 20:30, vedem cum reacționează Leo atunci când Vlad îi spune: ”Mulțumesc, șefule Clește!”

Luni, de la 20:30, vedem cum reacționează Leo atunci când Vlad îi spune: ”Mulțumesc, șefule Clește!”

Luni, de la 20:30, vedem cum reacționează Leo atunci când Vlad îi spune: ”Mulțumesc, șefule Clește!”

Răzvan e din ce în ce mai hotărât să investigheze ceea ce i s-a întâmplat fratelui său și dispariția acestuia, fiind convins că Adrian a fost victima unei nedreptăți. Băiatul nu ține cont de sfaturile mamei sale și apelează la Ștefan și la Leo pentru a-l ajuta să găsească toate răspunsurile. Cei doi sunt șocați și încearcă prin orice modalitate să se răzgândească și să renunțe la idee, pentru că ar putea intra în mari încurcături. Însă Leo și Ștefan decid să fie alături de el și să-l urmărească pas cu pas, să nu afle ceea ce nu ar trebui. Cum fac acest lucru și ce planuri au cu Răzvan, vedem luni, de la 20:30.

Leo și Răzvan ajung la orfelinat și discută cu fiul paznicului omorât în timpul jafului de la cazinoul Rainbow Star. Întâlnirea îi sperie și îi provoacă amintiri dureroase lui Leo, care nu mai suportă presiunea. Cum reacționează și ce decizie ia, aflăm în cel de-al optulea episod VLAD.

Ștefan este implicat într-o altercație, iar Vlad decide să se implice și să-l ajute pe cel care în urmă cu ani buni îi era ca un frate. În timpul luptei dintre cei doi și agresori, apar și Leo și Tibi, care veneau hotărâți să scape de Vlad. La finalul unei bătăi sângeroase, vom vedea ce decide Ștefan să facă, dar și de ce Vlad îi spune lui Leo: ”Mulțumesc, șefule Clește!” și, mai ales, care e reacția bărbatului atunci când aude vorbele spuse cu ani în urmă de Adrian.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni