• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni începe noul sezon VLAD! Tensiunea atinge cote maxime!

Luni începe noul sezon VLAD! Tensiunea atinge cote maxime!

Luni începe noul sezon VLAD! Tensiunea atinge cote maxime!

Noul sezon debutează în forță, cu multă acțiune și răsturnări de situație la tot pasul. În acest sezon încep să se cunoască efectele planului de răzbunare al lui Vlad. 

VLAD revine, începând de luni, 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV! 

Nici un episod din noul sezon nu trebuie ratat, pentru că toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată, acțiunea se accelerează, și vom vedea o altă față a răzbunării.

 

În primul episod al sezonului, Vlad și Miki participă la un important turneu de poker internațional, care se desfășoară în Istanbul, unde sunt puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar. Vlad se confruntă cu Iordache, iar Miki este luată prin surprindere de către Carla. Planul lui Vlad este periclitat de către Iordache, iar confruntarea dintre ei va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Câștigătorul ia totul.

Tot în primul episod al noului sezon, vom vedea cum Eliza suferă consecințele faptelor sale. „Viața mea a fost un lung șir de alegeri pe care le-am făcut fără să-mi fi dorit vreodată să le fac.”

De asemenea, Eliza îl vizitează pe Ștefan în închisoare, iar întrevederea lor este plină de tensiune. Eliza îl vizitează și pe Leo, care este în spital, și este șocată de starea în care se află acesta. Care va fi concluzia după discuția tensionată dintre Eliza și Ștefan, dar și ce se întâmplă cu Leo, aflăm luni seară.  

Luni, de la 20:30, la PRO TV, vom urmări începutul unui sezon plin de tensiune, dramatism și acțiune. 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni