• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni, 9 septembrie, începe sezonul 2 al serialului VLAD. De la 20:30, numai la PRO TV

Luni, 9 septembrie, începe sezonul 2 al serialului VLAD. De la 20:30, numai la PRO TV

Luni, 9 septembrie, începe sezonul 2 al serialului VLAD. De la 20:30, numai la PRO TV

VLAD revine, începând de luni, 9 septembrie, de la 20:30. Vlad și Eliza își continuă povestea pasională începută la finalul primului sezon, în viața lui Cezar reapare partenera lui, Delia, Leo și Tibi își schimbă planurile, iar Miki este pusă în fața unei situații care o înmărmurește.

Titi intră în casa Deliei în încercarea de a afla care este legătura ei cu Vlad și ce ascunde el. Vorbește cu ea, caută prin casă și găsește un indiciu. Dacă-l va ajuta și cum decurge întreaga discuție dintre ei, presărată cu foarte multă tensiune, vom vedea luni seară, când vom afla și cum a decurs procesul de transformare a lui Vlad și cum a contribuit Delia, cea care i-a fost alături în perioada respectivă.

Tot în primul episod al celui de-al doilea sezon, vom vedea cum reușește Leo să scape și să nu fie omorât de cel în care avea încredere deplină, Tibi, dar și cu ce gânduri ajunge Filip, băiatul paznicului ucis în timpul jafului de la cazinou, la casa Mariei și a lui Petre. Viețile lor și a lui Răzvan sunt puse în pericol chiar de copilul aparent inofensiv. Același lucru se întâmplă și cu medicul care i-a schimbat viața lui Vlad. 

Luni, de la 20:30, vom urmări începutul unui sezon plin de tensiune, dramatism, acțiune, răzbunare și dragoste.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni