• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni seară, VLAD și-a dezvăluit identitatea mamei sale!

Luni seară, VLAD și-a dezvăluit identitatea mamei sale!

Luni seară, VLAD și-a dezvăluit identitatea mamei sale!

Aseară, Vlad i-a recunoscut pentru prima dată Mariei că este, de fapt, fiul ei, Adrian

După foarte mulți ani în care nu au mai vorbit, Eliza și-a vizitat tatăl, iar Leo a ajuns în apartamentul lui Vlad, pentru a afla cât mai multe informații despre el și despre planurile lui. Episodul de lunea aceasta le-a adus telespectatorilor foarte multe momente emoționante și suspans, dar și dezvăluiri și răsturnări de situație.

Al șaselea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 9.6 puncte de rating și 24.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.1 puncte de rating și 21.0% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, peste 1.8 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Vlad a decis să grăbească planul răzbunării și să se apropie cât mai repede de familia Dragomir, așa că i-a invitat pe Eliza, Ștefan și Roxana la o plimbare cu yacht-ul, pentru a petrece timp împreună și pentru a le prezenta planurile lui de viitor. După ce s-au întors și după o discuție lungă cu Ștefan în locul în care obișnuiau să stea atunci când erau tineri, Vlad a decis să devină partenerul de afaceri al celui care l-a trădat. 

Pentru că prezența Mariei în casa lui i-a dat de bănuit și mai ales reacția femeii atunci când l-a întâlnit acolo pe Vlad, Ștefan a mers să verifice despre ce este vorba, dar înainte de toate i-a cerut lui Leo să fie în permanență pe urmele Elizei. Încercând să afle totul, Ștefan a bruscat-o pe Maria, însă surpriza lui a fost și mai mare atunci când prietenul lui din copilărie a apărut în casa părinților săi. 

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea serialului VLAD continuă cu dezvăluiri și noi detalii care conturează un plan
perfect de răzbunare. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni