• PRO TV
  • Mahai Rait, în vacanță la Roma, împreună cu soția. Reacția fanilor: „Sunteți superbi”

Mahai Rait, în vacanță la Roma, împreună cu soția. Reacția fanilor: „Sunteți superbi”

Mahai Rait, în vacanță la Roma, împreună cu soția. Reacția fanilor: „Sunteți superbi”

Mihai Rait s-a bucurat de câteva zile de vacanță la Roma. Îndrăgitul actor, care interpretează rolul lui Dorel în serialul Las Fierbinți, și-a bucurat fanii cu o imagine în care apare alături de frumoasa lui soție, Ana Maria.

Mihai Rait a luat la pas străduțele din Roma, la final de septembrie. Fanii au fost entuziasmați să-l vadă într-o ipostază care li s-a părut amuzantă. În fotografia postată pe rețelele sociale, Mihai poartă o pălărie din blană artificială, din noua colecție Diesel și ochelari de soare, în timp ce soția lui poartă o ținută din tricot decoltată. 

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară. „Mă întreb ce i-ai spus fineței de fată de lângă tine să te suporte pentru o poză . Glumesc, sunteți superbi! Concediu plăcut”, „Căciuloiul Diesel e piesa de rezistență”, „Sunteți frumoși”, i-au scris unii admiratori. 

Într-o ediție a emisiunii Vorbește lumea, Mihai Rait a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. 

„Ne-am întâlnit la un spectacol de-al meu de improvizație. Eu eram pe scenă, ea era în sală. Priviri..alea, uite ce frumos...Eu eram liber de contract. La o săptămână, la o discuție pe facebook am realizat că suntem vecini. 

Întrebat de Cove, cum a reușit să o cucerească pe Ana Maria, Mihai a răspuns: „Eu de la început am fost deschis. Îmi pun sufletul pe masă frumos, ăsta sunt, ăsta mă cheamă”.

Mihai și Ana Maria sunt părinții unui băiețel, pe nume Alexandru, în vârstă de 3 ani.

 
Sursă foto: Instagram/ mihairait
Vezi și: 



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni