• PRO TV
  • Mihai Petre, la inaltime! Juratul de la "Dansez pentru tine" isi saluta fanii din cel mai inalt punct din Hong Kong

Mihai Petre, la inaltime! Juratul de la "Dansez pentru tine" isi saluta fanii din cel mai inalt punct din Hong Kong

<span style="color:#f00;">Mihai Petre, la inaltime!</span> Juratul de la "Dansez pentru tine" isi saluta fanii din cel mai inalt punct din Hong Kong

Cu numai cateva zile inainte de debutului celui de-al XIII-lea sezon "Dansez pentru tine", Mihai Petre se afla la mare distanta de casa si de tara, tocmai in Honk Kong, China.

Juratul show-ului de la ProTV se afla acolo la Cupa Mondiala de Dans Sportiv, eveniment la care a participat si sora lui.

Alina Petre a dansat  impreuna cu partenerul ei in semifinala concursului, iar perechea lor ocupa locul 9 in clasamentul final.





Mihai Petre si-a facut timp si sa viziteze Honk Kong, dovada fiind fotografia postata pe pagina lui de Facebook, unde apare in cel mai inalt punct din oras, The Peak Tower, situat la 428 metri deasupra nivelului marii.



Vineri, 26 octombrie, de la 20:30, la ProTV si pe Voyo.ro, incepe "Dansez pentru tine". In noul sezon, ghinioanele se sparg pe ringul de dans, in ritmul muzicii, al coregrafiilor spectaculoase si-al inimilor concurentilor si-ale vedetelor, care bat la unison pentru acelasi vis. 

Intr-un decor nou nout, special creat pentru mult asteptatul sezon, vor demonstra ca sunt gata sa lupte cu daruire pentru visul partenerilor lor Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Daniel Max Dragomir, Marian Dragulescu, Pavel Stratan si Serban Copot, "Hiena" de la Animal X. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni