Momente amuzante pe platourile de filmare de la VLAD. Cum au fost filmați Jesus del Cerro și Anghel Damian


	Momente amuzante pe platourile de filmare de la VLAD. Cum au fost filmați Jesus del Cerro și Anghel Damian
Data: 24 Iunie 2020

Echipa VLAD s-a întors pe platourile de filmare, iar actorii au fost nerăbdători să reintre în pielea personajelor. 

Entuziasmul și buna dispoziție le-au determinat pe starurile din serial să își ia munca în serios chiar și în timpul pauzelor de filmare. Doar că atunci este vorba despre distracție și relaxare.

Jesus del Cerro, regizorul serialului și Anghel Damian, scenarist s-au amuzat într-un moment de respiro și au înscenat o ceartă, totul fiind o glumă, spre amuzamentul celor din jur. 

Echipa serialului VLAD s-a întors la muncă după o pauză de 3 luni. În prima săptămână de filmare, au fost prezenți la lucru Adrian Titieni, Olimpia Melinte, Andrei Aradits și Monica Bârlădeanu. 

”Ne-am întors pe platourile de filmare atât de dornici să reîncepem sa spunem povestea `VLAD`, că până și-n scurtele pauze suntem într-o dispoziție funcțională. Cearta la care asistați virtual este dovada absolută că familia 'VLAD'(despre care tot povestim prin interviuri) există. Numai niște oameni care se iubesc și își iubesc profesia se pot distra împreună în timp ce muncesc. Toate astea ca, într-un final, să vă distrați voi, telespectatorii VLAD”, a declarat Anghel Damian.

Urmăriți conturile de Facebook și Instagram ale serialului VLAD pentru a fi la curent cu noutățile de pe platourile de filmare. 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies