• Emisiuni
  • VLAD
  • Monica Bîrlădeanu, despre rolul său din superproducția VLAD: ”Eu sunt șahul la rege”

Monica Bîrlădeanu, despre rolul său din superproducția VLAD: ”Eu sunt șahul la rege”

Monica Bîrlădeanu, despre rolul său din superproducția VLAD: ”Eu sunt șahul la rege”

Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și Monica Bârlădeanu sunt colege în ”VLAD”, singurul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Cele trei actrițe au fost invitate recent la emisiunea „Vorbește lumea„ de la PRO TV, unde au vorbit despre personajele pe care le interpretează în superproducția „VLAD”. Fiecare dintre acestea are un rol important în viața lui Vlad (interpretat de Adi Nartea), făcând parte din planurile acestuia de răzbunare. 


Monica Bârlădeanu, interpreta Carlei, a dezvăluit că se bucură că, în sfârșit, poate să joace o femeie care arată bine. ”Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu... pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea, dar m-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac”. 

Actrița crede că lucrul la superproducția ”VLAD” a fost memorabil: ”A fost o experiență, și pentru noi și pe set, în spatele camerelor, absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulți oameni cu care ne potrivim, pur și simplu”. 

Monica își descrie, în câteva cuvinte, personajul, Carla: ”Vlad, știind setul de abilități de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o folosește, dar o armă cu mustrări de conștiință la un moment dat. Eu sunt șahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple niște lucruri”. 

Aflați mai multe știri despre actorii superproducției VLAD de pe site-ul vlad.protv.ro, pe pagina de Facebook și Instagram.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni