• PRO TV
  • Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre secvența care a consumat-o cel mai mult emoțional din serialul VLAD

Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre secvența care a consumat-o cel mai mult emoțional din serialul VLAD

Monica Bârlădeanu consideră că VLAD reprezintă familia ei și i-a lipsit apropierea de colegii de ei și că înainte stăteau trei în rulotă, iar acum nu mai este posibil. 

Frumoasa actriță a dezvăluit că i-a lipsit foarte mult Carla, personajul pe care ea îl interpretează în serialul VLAD. În această pauză s-a gândit de foarte multe ori: "Oare cu ce s-ar îmbrăca Carla? Uite o fustă de piele cu șliț. Uite o bluză cu umeri proeminenți. Da, asta ar fi o ținută Carla. Pac, poză! Mi-a fost foarte dor de ea. Așa cum e ea. O femeie cu foarte multe alegeri chestionabile, cu sânge rece." 

Întrebată dacă ar schimba ceva la personajul ei, Monica Bârlădeanu a răspuns: "În mod normal facem asta cu oamenii. Când lucrezi la un personaj, însă, te ferști și îți blochezi asta, pentru că în momentul ăla te separi de personaj, îl judeci. Nu mai fac asta de mult. Și de asta mi se pare că așa cum e ea, eu o îmbrățișez."

Nu ratați premiera VLAD, luni, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV! Iar pentru materiale în exclusivitate de pe platourile de filmare VLAD, urmăriți pagina oficială de Instagram VLAD. 


 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni