• Emisiuni
  • VLAD
  • Monica Bîrlădeanu, despre noul episod din VLAD: ”Te va ține, efectiv, cu sufletul la gură”

Monica Bîrlădeanu, despre noul episod din VLAD: ”Te va ține, efectiv, cu sufletul la gură”

Monica Bîrlădeanu, despre noul episod din VLAD: ”Te va ține, efectiv, cu sufletul la gură”

Monica Bîrldeanu se întoarce în această seară, la PRO TV, în rolul irezistibilei Carla din serialul VLAD.

Monica Bîrlădeanu este un pion important în planul de răzbunare al lui Vlad. Personajul ei, Carla, se întoarce în noul sezon, și mai seducătoare, și mai machiavelică.
 
”Aș putea spune, acum, că am citit scenariul întregului sezon, că va tulbura apele radical, într-un mod în care nu se așteaptă nimeni.  N-a visat Carla nici în cele mai îndrăznețe vise ale ei. 
E mult mai multă acțiune. Mult mai multă tensiune. Și mult mai multe twist-uri, schimbări de situație. Polii de putere se schimbă de la episod la episod. Mie mi se pare că va fi un sezon care te va ține, efectiv, pe canapea, cu sufletul la gură”. 
 
Monica ne-a dezvăluit ce a simțit când a aflat că 2 milioane de telespectatori au urmărit ultimul episod al primul sezon din VLAD. 
”O bucurie imensă, e un serial la care noi, cu toții, suntem foarte investiți emoțional, sufletește. În momentul în care tu filmezi, iar difuzarea se întâmplă cu un decalaj de câteva luni, nu ai parte de aplauze imediate și nu-ți dai seama cum arată ce ai făcut. 2 milioane de telespectatori mi se pare că înseamnă că ceea ce s-a întâmplat în acest serial este foarte, foarte bine. 

Vara aceasta, am fost foarte mult prin țară și m-am bucurat de extraordinar de multe întrebări: când începe sezonul 2, despre personaje, despre ce se întâmplă, oameni care încercau să smulgă de la mine, cu orice preț, mici spoilere. N-aș fi crezut ca în fiecare benzinărie să primesc o întrebare despre VLAD”.


Vezi și: Elvira Deatcu, totul despre personajul Delia din sezonul 2 VLAD





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni