• PRO TV
  • Cu o zi inainte de debutul show-ului, Nicoleta Luciu s-a accidentat la "Dansez pentru tine"! Vezi prima declaratie a vedetei:

Cu o zi inainte de debutul show-ului, Nicoleta Luciu s-a accidentat la "Dansez pentru tine"! Vezi prima declaratie a vedetei:

Cu o zi inainte de debutul show-ului, <span style="color:#f00;">Nicoleta Luciu s-a accidentat</span> la "Dansez pentru tine"! Vezi prima declaratie a vedetei:

Daca in urma cu cateva zile, bruneta se lauda ca este intr-o forma fizica excelenta si ca nu i se pare greu la antrenamentele "Dansez pentru tine", astazi, Nicoleta Luciu a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital, dupa ce s-a accidentat la repetitii.

Nicoleta, care este partenera lui Attila Hainer in cel de-al XIII-lea sezon "Dansez pentru tine", refuza sa se lase doborata de acest obstacol neasteptat si sustine ca maine va fi prezenta in ringul visurilor.

Vezi aici povestea lui Attila Hainer


Nu inteleg de ce toata lumea are impresia ca a venit sfarsitul lumii.

Am o problema la coaste, nu e nimic grav, nu merg in baston, sunt pe picioarele mele. Acum sunt la repetitii, ne vedem maine seara
!” a declarat curajoasa bruneta.

Maine, de la 20:30 la ProTV incepe noul sezon "Dansez pentru tine": telespectatorii vor pluti pe ritmuri de vals alaturi de cele opt perechi intrate in concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi vor putea vedea cum este spus in pasi de dans unul dintre cele mai indragite basme romanesti, Povestea lui Harap Alb. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni