UPDATE CÂȘTIGĂTORI CONCURS: Ești fan înfocat al serialului VLAD? Arată-ne talentul tău și te premiem pe Instagram


	UPDATE CÂȘTIGĂTORI CONCURS: Ești fan înfocat al serialului VLAD? Arată-ne talentul tău și te premiem pe Instagram
Autor: Alina Popa
Data: 27 Noiembrie 2020
Ești fan înfocat al serialului VLAD? Desenezi, scrii versuri sau ești as la meme-uri pe telefon? Arată-ne cât de mult îți cunoști personajele preferate sau scenele din îndrăgitul serial și noi te premiem pe Instagram cu brățări personalizate. 

UPDATE

Câștigătorii sunt Avram Adriana, Felicia Oprea, @artistilainterviu, @Bianca_elly.b, @Emy_emanuel_03. Felicitări tuturor!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artiști la interviu (@artistilainterviu)

 


Actorii din VLAD au o nouă surpriză pentru fanii lor! Este vorba despre concursul #FanArtVLAD, care se deșfășoară pe pagina de Instagram a serialului, acolo unde s-au strâns peste 100.000 de fani. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu!

Realizează un meme, un desen, o poezie sau un artwork, inspirate din serialul VLAD și postează-le pe profilul tău de Instagram și etichetează pagina serialul @vlad_serial și folosește hash tag-ul #FanArtVLAD.

Concursul se desfășoară în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie pe platforma Instagram. Cele mai frumoase postări, cinci la număr, vor fi premiate cu câte o brățară, cu medalion de argint, personalizată cu sloganul serialului VLAD “Cine iubește, nu iartă!” Fiți cu ochii pe pagina de Instagram vlad_serial. Mult succes!

Citește regulamentul concursului AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies