• PRO TV
  • O româncă a cucerit India. Cine e puștoaica de 15 ani care face valuri pe TikTok și Youtube

O româncă a cucerit India. Cine e puștoaica de 15 ani care face valuri pe TikTok și Youtube

O româncă a cucerit India. Cine e puștoaica de 15 ani care face valuri pe TikTok și Youtube

Iulia Vântur nu mai este singura româncă din India care face senzație cu muzica sa. Cea mai căutată piesă pe Shazam în 2019 în India a fost a unei românce. Dharia, pe numele ei real Daria Comanescu, este o tânără de 15 ani care a i-a fermecat pe indieni cu piesa “Sugar and Brownies”.

Pe youtube piesa Dhariei are aproape 100 de milioane de vizualizări, însă succesul l-a obținut pe rețeaua sociala Tik Tok. În prezent peste 1.7 milioane de filmulete de pe Tik Tok au coloana sonoră piesa Dhariei.

Billboard.com scrie că piesa “Sugar and brownies”, lansata de fapt în 2018, a fost în top 10 cele mai difuzate piese din India. Aceeași sursă precizează că tânăra a compus piesa alături de sora sa și producătorul Monoir.

Dharia a fost invitată de curând în emisiunea lui Catalin Măruță și a povestit despre succesul piesei sale.  “Totul a decurs foarte repede, chiar nu mă așteptam, eu am compus linia melodia, sora mea a scris versurile. E un super succes, cele mai multe vizualizări vin din India”.

Catalin Măruță a întrebat-o daca nu intenționează să lanseze și o piesa în hindi, însă Dharia se teme că nu va pronunță corect.

“Și Iulia Vantrur a început mai greu cu pronunția, dar după aia și-a dat drumul, nu a fost nicio problema”, a încurajat-o Cătălin Măruță.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni