• Emisiuni
  • VLAD
  • Olimpia Melinte, despre ultimul sezon din VLAD: ”Cu siguranță o să mi se întâmple lucruri nasoale rău”

Olimpia Melinte, despre ultimul sezon din VLAD: ”Cu siguranță o să mi se întâmple lucruri nasoale rău”

Olimpia Melinte, despre ultimul sezon din VLAD: ”Cu siguranță o să mi se întâmple lucruri nasoale rău”

Olimpia Melinte, actrița care interpretează rolul Elizei Dragomir în serialul Vlad, ne-a dezvăluit câteva impresii legate de ultimul sezon. 

Olimpia Melinte (34 de ani), care acum trei luni a născut o fetiță, spune că pentru ea revenirea pe platourile de filmare a fost foarte grea, știind că trebuie să stea câteva ore departe de micuța ei. 

Mi-a fost foarte greu să mă desprind de ea și să vin aici. Sunt emoționată și petru că este ultimul (sezon), habar nu am cum se va termina. Nu știu ce se întâmplă cu Eliza, nu știu care va fi drumul ei, pentru că am doar primele cinci episoade. Sunt super curioasă”.

Vizavi de atmosfera de la filmări, Olimpia spune că membrii echipei ar fi mai uniți ca până acum.

Am început aici, în Pucheni, unde sunt cu familia Anuței cu doamna Aura Călărașu și cu Ștefan Iancu. Cu ea împart rulota și e prima oară când stăm atât de mult de vorbă și am aflat foarte multe una despre cealaltă. Cred că simțim presiunea timpului și n-am vrea să se termine. 

Actrița consideră că povestea personajului ei are un deznodămând previzibil, iar fanii ar trebui să se aștepte că Eliza va plăti pentru fapte sale negative. 

Îți dai seama că dacă totul se plătește, Eliza o să plătească, pentru că din cauza ei s-au întâmplat toate. Nu știu ce o să mi se întâmple, mi-e și frică să mă gândesc. Cu siguranță o să se întâmple lucruri nasoale rău de tot. Eu plătesc nota practic. 

O vedem foarte des suferind, cu probleme financiare, singură, debusolată, aproape fără copil la un moment dat, pentru că iar l-a pierdut pe Matei. De data asta în schimb se repune pe picioare și o vedem în forma inițială. 

În schimb pentru personajul Vlad, actrița prevede un final fericit. 

Vlad o să iasă mai bine decât mine din toată ecuația asta, pentru că nu a făcut atâtea câte am făcut eu. Elizei cred că i se vor întâmpla lucruri, nu știu ce...Nu știu dacă rămân împreună. Dar eu, fiid mai idealistă, mă gândesc ce frumos ar fi să existe iertare și oamenii să se iubească după toată tragedia prin care au trecut”

Olimpia Melinte a vorbit și despre felul în care reușește să îmbine viața de mămică și munca solicitantă la filmări. 

Nu este așa ușor să fii mamă care alăptează pe set. Adică am tot felul de lucruri pe care trebuie să le fac din două în două ore. E frumos și complicat, da până la urmă suntem femei și trebuie să ne asumăm și treaba asta 100% dacă ne dorim. Și eu mi-am dorit foarte mult o fată și uită că Ingrid a venit fix când trebuia zic eu. Și pentru că trebuie să ne asumăm asta, trebuie să facem....uni le-ar numi sacrificii, eu le numesc ale maternității. 

Olimpia a avut și un mesaj pentru fanii serialului:

Ne-ați scri atât de mulți și știu că și în continuare ne așteptați. Ne bucurăm foarte mult că nu ați plecat, că ați rămas uniți, că este o comunitate și sperăm să vă surprindem, așa cum ne-a surprins pe noi acest sezon. 


Urmărește interviul integral aici. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni