• Emisiuni
  • VLAD
  • Olimpia Melinte, din serialul VLAD: ”Știam că o să fiu actriță și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio”

Olimpia Melinte, din serialul VLAD: ”Știam că o să fiu actriță și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio”

Olimpia Melinte, din serialul VLAD: ”Știam că o să fiu actriță și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio”

Olimpia Melinte, actrița principală din VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ne-a vorbit despre rolul ei, dar și despre producția care va începe pe 25 februarie, la PRO TV.

Citește și: Emilian Oprea, despre rolul de ”bad boy” din superproducția VLAD: ”Pentru mine, a fost perfect”

În superproducția VLAD, care se va difuza la PRO TV începând cu 25 februarie, Olimpia Melinte este Eliza, fosta iubită a lui Vlad, care a participat la trădarea acestuia. Actrița a vorbit, pentru protvplus.ro, despre rolul ei în acest serial. 

”Este poveste Contelui de Monte Cristo reactualizată... o poveste de iubire, răzbunare, pasiune... Sunt de toate în serialul acesta, chiar sunt de toate. Eliza pleacă dintr-o inocență pierdută încă din copilărie, din cauza unui tată care nu prea știe să gestioneze relația cu ea. Pur și simplu, este atât de disperat să se îmbogățească, să trăiască într-un anumit fel, încât se folosește de singurul lui atu, care este această fată. 

E destul de mare diferența dintre mine și personajul meu, începând cu exteriorul, cu ”ambalajul”, pentru că ea e o tipă foarte elegantă, e o business woman care lucrează la un cazinou... Am învățat multe de la Eliza, dar suntem foarte diferite. Cred că ea ar fi o colerică, iar eu o sangvinică-melancolică. 

Cu siguranță, eu nu aș trăda niciodată oamenii pe care-i iubesc. Mi-a fost foarte greu să o înțeleg pe Eliza”.  

Olimpia Melinte a mărturisit că, în viața reală, nu a visat niciodată să facă altceva decât actorie. „Niciodată nu mi-am dorit să fac altceva. Avantajul să faci ce-ți place și să fii și plătit e minunat. Știam sigur că o să fiu actriță și o să joc și o să mă căsătoresc cu Leonardo DiCaprio. 

Citiți știri despre personajele și serialul VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pe pagina de Facebook și Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni