• Emisiuni
  • VLAD
  • Peste 2.3 milioane de telespectatori au urmărit aseară finalul primului sezon VLAD!

Peste 2.3 milioane de telespectatori au urmărit aseară finalul primului sezon VLAD!

Peste 2.3 milioane de telespectatori au urmărit aseară finalul primului sezon VLAD!

Telespectatorii au urmărit aseară finalul primului sezon VLAD. După foarte multe încercări de a scăpa de inginer, totul s-a întors împotriva lui Leo, care atunci când încerca să fugă a fost amenințat de omul în care avea cea mai mare încredere, Tibi.

Tot luni seară, Titi a ucis-o pe mătușa Lia, după ce a aflat intenția acesteia de a-i da Mariei o scrisoare, dar a început și un plan împotriva lui Vlad, împreună cu Ștefan. Cu toate că a încercat să-și reprime sentimentele pentru Eliza, și-a dorit să o urască și să se răzbune pe ea, Vlad nu a reușit, iar dragostea a învins.

Al 13-lea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 11.4 puncte de rating și 30.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.9 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 22:02, peste 2.3 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Eveniment special pentru fani – vizionarea ultimului episod împreună cu actorii!

Luni, în ziua ultimului episod VLAD, fanii serialului au avut ocazia să-și cunoască actorii preferați și împreună să vizioneze în avans finalul primului sezon. 15.000 de fani s-au înscris în concurs, iar 50 dintre ei au câștigat câte o invitație dublă la eveniment și au avut ocazia să trăiască emoțiile finalului de sezon alături de cei pe care îi admiră.



Actorii au fost încântați de această întâlnire și de faptul că au putut petrece câteva ore împreună cu fanii lor. Cei prezenți la cinema ieri au avut parte de o sesiune de autografe, au făcut foarte multe poze cu preferații lor, au stat de vorbă cu ei și au avut și multe curiozități legate de serial. A fost o zi plină de emoții, într-o atmosferă extraordinară.

„A fost minunat ieri, ne-am simțit măguliți de prezența atâtor oameni la eveniment. A fost o plăcere, mai ales la vizionare, când auzeam reacțiile celor care se uitau la ultimul episod. Dezamăgirile și aplauzele după secvențele mai intense... a fost fantastic! Am ajuns acasă plin de entuziasm și energie pentru filmarile la sezonul 2!”, a spus Adrian Nartea.  

Acesta a fost primul sezon VLAD. Povestea va continua în sezonul doi și va duce mai departe dorința de răzbunare, trădarea și iubirea.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni