• Emisiuni
  • VLAD
  • Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul VLAD!

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul VLAD!

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul VLAD!

Leo a început să aibă din ce în ce mai des viziuni cu Adrian, în care prietenul lui îl întreba obsesiv de ce l-a omorât.

Speriat și dezamăgit, a decis să-i alunge de lângă el pe toți cei care l-au trădat și pe cei care încercau să lucreze cu el, însă a hotărât să rămână alături de Tibi.
Tot aseară, Maria a citit articolul scris de Răzvan despre fratele său și a avut o discuție dură cu fiul ei și cu Vlad, căruia i-a cerut să-l aducă înapoi pe Adrian și să nu mai vină la ei până atunci.

Al unsprezecelea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 11.1 puncte de rating și 26% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:22, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

În urma unei altercații dintre părinții lui, Matei a făcut așa cum i-a cerut Titi și a luat stick-ul cu filmarea din noaptea jafului. Disperarea lui Leo a început să se accentueze și dorința lui de a-l elimina pe inginer a devenit din ce în ce mai mare.
A încercat din nou să-l găsească, dar și de data aceasta Cezar i-a demonstrat că este cu un pas înaintea lui și a dispărut înainte ca Leo să ajungă la el, însă nu înainte de a-i lăsa un bilet. 

Chiar dacă Ștefan îi pregătise o surpriză prietenului său și voia să-i propună să fie parteneri pentru una dintre afacerile sale, Leo a ajuns la cazinou plin de suspiciuni și ură și a început să tragă în toți clienții, provocând panică.

Tot la cazinou a ajuns și Eliza, care și-a surprins soțul în compania Carlei. Ea a profitat de timpul petrecut acolo și a avut o discuție acidă cu cea cu care Ștefan o înșală. După toate întâmplările, Eliza a plecat cu Vlad, au discutat și s-au apropiat foarte mult, dar s-au oprit pentru a nu-i face rău Roxanei.

Vlad a rugat-o pe Roxana să lupte pentru el, să trăiască pentru el, iar el nu o să mai fugă, însă fata a refuzat, chiar dacă i-a declarat acestuia că-l va iubi până la ultima ei suflare. 

Titi a apărut la cazinou și i-a cerut lui Ștefan foarte mulți bani în schimbul tăcerii sale. Imediat ce a aflat, Leo a mers la el hotărât să-l omoare. Cum va sfârși până la urmă Titi, dar și de ce Vlad îi da afară pe Micky și pe Barbu, vedem lunea viitoare, de la 20:30.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni