• PRO TV
  • Petre Roman, despre celebrul pulover rosu, cu care a facut ravagii in randul femeilor dupa '90

Petre Roman, despre celebrul pulover rosu, cu care a facut ravagii in randul femeilor dupa '90

Petre Roman, despre celebrul pulover rosu, cu care a facut ravagii in randul femeilor dupa '90

Invitat la “Happy Hour”, Petre Roman a vorbit despre martisoare, biletele de iubire, despre cel mai mic copil al sau, Petrus, si despre celebrul sau pulover rosu, imbracat cu care a devenit idolul a mii de femei din toata tara, dupa ’90.

Catalin Maruta i-a pregatit o surpriza de martisor lui Petre Roman, dar, din pacate, acesta nu se afla acasa. Timorata de zgomotul facut de trupa lui Maruta, toti costumati in floricele si foarte veseli, in ciuda frigului de afara, bona Adriana le-a deschis usa, cu micul Petrus in brate, si a primit martisorul oferit de gazda emisiunii “Happy Hour”, deghizat in cosar.

Cum a venit in platoul “Happy Hour”, galant si carismatic ca de obicei, Petre Roman a si inceput sa imparta flori tuturor doamnelor prezente, spre incantarea acestora si invidia celorlalti barbati.

Petre Roman i-a marturisit lui Maruta ca, de 1 martie, i-a facut cadou sotiei sale, Silvia, un buchet de flori cu un biletel de iubire si i-a recitat niste versuri din Marin Sorescu, care i-au placut foarte mult. “Intotdeauna, de 1 martie, tata ii trimitea mamei un buchet mare de flori si acolo era o scrisoare de iubire. Peste ani, mama mi-a aratat ca avea cateva zeci de biletele. Mi-a ramas in amintire aceasta imagine, cu flori si mesaje pentru persoana iubita”, a spus el.

Politicianul a vorbit si despre celebrul sau pulover rosu. “Puloverul rosu a aparut cand am devenit prim-ministru”, a spus Roman, care sustine ca, la vremea respectiva, a purtat rosu ca un semn de revolta impotriva sobrietatii impuse in comunism. Mai tarziu, a aflat ca rosul ii ajuta pe barbati sa para mult mai atragatori in ochii femeilor, dar ca, prin '90, nici nu se gandea la potentialul acestei culori.

Mare iubitor de poezie, Petre Roman le-a facut inca un cadou femeilor de 1 martie, inainte sa plece din emisiune: niste versuri, tot de Marin Sorescu: “Si-n mine se petrece ceva. O viata de om”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni