PRO TV a început filmările pentru VLAD, o superproducție despre trădare, iubire și răzbunare


	PRO TV a început filmările pentru VLAD, o superproducție despre trădare, iubire și răzbunare
Citeste mai mult despre: Vlad, filmari, serialul Vlad,
Data: 10 Ianuarie 2019
PRO TV, compania lider pe piața media din România, pregătește un nou serial TV, ”VLAD”, o coproducție cu echipa internațională de ficțiune de la CME, care va aduce la viață interpretarea modernă a poveștii contelui de Monte Cristo.

VLAD” este primul serial românesc realizat la standarde internaționale depre trădare, răzbunare și puterea de a te reinventa, cu un scenariu puternic care spune povestea lui Adrian, un tânăr aruncat în închisoare după ce prietenii cei mai buni împreună cu viitoarea soție îi înscenează un jaf în urma căruia mor oameni. În închisoare, după niște experiențe traumatizante și cu ajutorul unui personaj cheie, Adrian găsește puterea de a-și schimba identitatea și devine Vlad.

După ce evadează din închisoare, Vlad revine în viața celor ce l-au trădat pentru a-și face dreptate, însă lucrurile nu sunt atât de simple pe cât credea el.

La PRO TV, avem toate resursele necesare pentru a produce seriale TV la cele mai înalte standarde. Acum ne implicăm într-o nouă provocare pentru a portretiza povestea complexă a lui Vlad, tocmai de aceea am strâns o echipă formată din cei mai buni profesioniști din industrie.

Sunt foarte fericit că vom continua tradiția noastră de a produce seriale locale, setând astfel noi standarde”, a declarat Aleksandras Cesanvicius, CEO PRO TV. 

Filmările pentru serialul TV ”VLAD” au început deja și presupune un efort uriaș de producție, care aduce împreună cea mai bună echipă din industria cinematografică, peste 65 de locații de filmare și actori de film premiați, care vor da viață personajelor complexe. 

”VLAD” este regizat de Jesus del Cerro, regizor premiat la nivel internațional și național, care a adus publicului din România filme cu succes răsunător precum: ”Naşa”, ”Hawaii”, ”S-a furat mireasa”, ”Mamaia”, ”HO HO HO”.

VLAD este un serial TV pe care România îl așteaptă! O poveste locală care va fi realizată la cele mai înalte standarde cinematografice internaționale și care va demonstra că un serial extraordinar nu se produce numai la Holywood! Vlad este un thriller filmat în regim de film, care împletește răzbunarea, acțiunea și o poveste puternică de dragoste. Avem locații de filmare extraordinare, un casting excepțional, un scenariu care te ține cu sufletul la gură și cea mai bună echipă din cinematografie care va crea o poveste modernă, unică și puternică!”, a declarat regizorul Jesus del Cerro.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies