• Emisiuni
  • VLAD
  • Procurorul Toteanu: „Mortul se întoarce de la groapă și mă ajută să îndrept greșelile trecute”

Procurorul Toteanu: „Mortul se întoarce de la groapă și mă ajută să îndrept greșelile trecute”

Procurorul Toteanu: „Mortul se întoarce de la groapă și mă ajută să îndrept greșelile trecute”

Un plan bine ascuns ani de zile. O moarte soluționată și o familie îndurerată. Un plan de răzbunare început în urmă cu ceva timp. Victime colaterale. Iubiri ce nu s-au încheiat nici după ce s-au format familii. Răsturnări de situație incredibile. Așa arată rezumatul primelor sezoane.

Aseară, în serialul VLAD, tensiunea a atins cote înalte când personajul principal a dat foc casei Anuței pentru a se asigura că procurorul Toteanu nu îi va descoperi amprentele în locul în care a crescut. 

Aflați în cimitir, în preajma sicriului lui Adrian, pe care se pregăteau să-l înmormânteze pentru a doua oară, Răzvan, Petre și Maria au primit o veste cruntă: casa lor a luat foc. Toată agoniseala lor era acum scrum. Nici prin gând nu le trecea că fiul pierdut era cel care făcuse asta pentru a-și ascunde identitatea. 

O dată în plus, Vlad a simțit că pericolul valsează în viața lui! Aflat la secția de poliție, acesta a avut o discuție cu procurorul Toteanu de la care a reușit să afle o poveste incredibilă: „Acum 13 ani urma să fiu procuror de caz. Din cauza problemelor mele, am cerut să fiu recuzat”. Realizând că Adrian a fost închis și a murit nevinovat, Toteanu a decis să îl răzbune: „Mortul se întoarce de la groapă și mă ajută să îndrept greșelile trecute”

În paralel, Carla a început să-și pună în aplicare planurile de răzbunare: a lansat spre presă un video în care Ivana făcea declarații șocante: „Singurul care trebuie anchetat e Marcel Drăgoi”.  O nouă viață pare că a început și pentru Ștefan, după ce a întâlnit-o pe Gicuța, noul personaj interpretat de Anca Dinicu. Aceasta i-a oferit alinare în momentele grele cu care se confruntă și o noapte... cel puțin neașteptată! 

Cum se va descurca Vlad cu atacurile venite din toate direcțiile? Va reuși Ștefan să se adapteze la noua viață care-l așteaptă? Toate acestea și multe altele pot fi văzute în următoarele episoade, în fiecare luni, de la 21:30. 

VLAD – La final, totul se plătește.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni