• PRO TV
  • Răspunsul lui Vladimir Putin la zvonul privind demisia sa. Presa străină scrie că liderul de la Kremlin ar suferi de Parkinson

Răspunsul lui Vladimir Putin la zvonul privind demisia sa. Presa străină scrie că liderul de la Kremlin ar suferi de Parkinson

Răspunsul lui Vladimir Putin la zvonul privind demisia sa. Presa străină scrie că liderul de la Kremlin ar suferi de Parkinson

Informația precum că Vladimir Putin ar urma să se retragă anul viitor din funcția de președinte al Rusiei a apărut în publicația The Sun. Sursa îl citează pe un politolog rus, care meționează că Putin ar fi influențat de familie să facă acest pas.   

Reacția Kremlinului la aceste zvonuri nu a întârziat să apară. Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că toate aceste informații privind planurile lui Vladimir Putin de a demisiona din funcție sunt niște minciuni, scrie agenția de presă Ria Novosti.

Recent, mai multe publicații străine au scris pe acest subiect, subliniind că motivul ar consta în presiunea familiei sau o eventuală problemă de sănătate a președintelui rus, mai exact că ar avea simptome ale bolii Parkinson.  

Există familia, care are o influenţă importantă asupra lui. Vladimir Putin ar urma să renunțe la postul de președinte în luna ianuarie”, a comentat academicianul rus Valeriu Solovei, citat de The Sun. Solovei este fostul șef al departamentului de relații publice la Institutul de Relații Internaționale din Moscova. 

Politologul a mai spus că atât partenera de viață a lui Putin, Alina Kabaeva (37 de ani), cât și fiicele sale Maria Vorontsova (35 de ani) și Katerina Tikhonova (34 de ani) îl presează să renunțe la funcția de președinte. Solovei a prezis că Putin va numi în curând un nou prim-ministru care va fi pregătit să-i ia locul în viitor.

Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni