• Emisiuni
  • VLAD
  • Răzbunarea-i prinde din urmă pe cei care au greșit: „Eliza, Leo și Ștefan l-au omorât pe Adrian!”

Răzbunarea-i prinde din urmă pe cei care au greșit: „Eliza, Leo și Ștefan l-au omorât pe Adrian!”

Răzbunarea-i prinde din urmă pe cei care au greșit: „Eliza, Leo și Ștefan l-au omorât pe Adrian!”

Luni, de la 20:30, vedem cum răzbunarea începe să-i prindă din urmă pe cei care au greșit, iar urmele trecutul încep să fie cât mai aproape de ei. 

Delia merge la înmormântarea Iuliei, în timp ce Cezar acceptă să-l întâlnească pe Leo.  „Lasă-mă să mă duc pe lumea celaltă că am o întâlnire pe care nu pot s-o ratez”, va spune, cu răsuflarea tăiată, Leo, în timp ce inginerul îi arată cum poate să se joace cu viața lui. Ce-i va face Cezar, aflăm luni, la PRO TV.

Trecutul care pentru unii a rămas în ceață devine din ce în ce mai clar pentru Răzvan. Fratele mai mic al lui Adrian pune cap la cap piesele de puzzle și iși dă seama de un lucru care îl macină: „Ei au fost! Eliza, Leo și Ștefan l-au omorât pe Adrian”, îi va spune acesta lui Vlad.  Fără să mai stea pe gânduri, Răzvan vrea să-l răzbune pe Adrian.

Nu-și calculează mișcările, devine impulsiv și primul lucru pe care-l face este să-și cumpere un pistol. Ce întorsătură iau lucrurile, pe cine vrea să omoare Răzvan, dar și cum ajunge Vlad să fie țintă pentru fratele lui, vedem într-un nou episod.

Luni, de la 20:30, povestea răzbunării continuă cu mutări din ce în ce mai periculoase care dictează jocul, iar cei care au greșit încep să plătească. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni