• Emisiuni
  • VLAD
  • Șerban Pavlu este Cazimir, un personaj care schimbă jocul răzbunării în VLAD! Cazimir: „Vă omor pe toți!”

Șerban Pavlu este Cazimir, un personaj care schimbă jocul răzbunării în VLAD! Cazimir: „Vă omor pe toți!”

Șerban Pavlu este Cazimir, un personaj care schimbă jocul răzbunării în VLAD! Cazimir: „Vă omor pe toți!”

Strategii puternice sunt dărâmate în această seară, de la 20:30, în VLAD. Șerban Pavlu, cunoscutul actor din producțiile: „Umbre”, „Aferim” sau „Două lozuri”, îl va interpreta pe Cazimir, un personaj misterios care apare și tulbură toate piesele de pe tabla de șah: „Am fost mâna dreaptă a lui Cezar cât a fost la pușcărie. După ce a ieșit, Delia a început să-l monteze împotriva mea.”

„I-a pistolul de la capul ei. Vă omor pe toți!”, le va spune controversatul personaj lui Vlad, Leo și Ștefan atunci când aceștia vor încerca să afle informații de la el. Cazimir le va dezvălui celor trei vechi prieteni lucruri importante din trecutul lui Cezar, dar și amănunte din planul inginerului de răzbunare - totul în timpul unor discuții tensionate, sub amenințarea armelor.

Situația în familia Deliei și a lui Cezar se complică din ce în ce mai tare, iar cu fiecare pas pe care-l fac în numele răzbunării se apropie și mai mult de pericolul care îi pândește. Oamenii dragi lor sunt ținta dușmanilor care se adună din vechi războaie neîncheiate și vor să-i atace acolo unde îi doare cel mai rău: eliminându-i pe Iulia și Vlad.

Diseară urmărim povestea răzbunării care continuă în VLAD, unde și cei mai puternici oameni sunt nevoiți să dezvăluie secrete bine ascunse, dacă miza este viața cuiva drag.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni