• PRO TV
  • Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din VLAD, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din VLAD, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din VLAD, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din serialul “Vlad”, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”, piesă ajunsă deja pe radiourile din România. Videoclipul este un “du-te vino” ca într-un cuplu de îndrăgostiți, așa cum îl descrie Seredinschi:

“Clipul mi se pare foarte tare tocmai pentru că surprinde atât de bine ideea asta de tachinare, care duce, în final, la iartă- mă să te iert.”

“Iartă-mă să te iert” a avut parte de o lansare specială, într-un show între prieteni, cu zeci de fani, prieteni apropiați și artiști de la HaHaHa Production. Piesă e o coproducție HaHaHa Production și Cât Music, muzica fiind semnată de Șerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy și Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Șerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Cireșan, Andrei Maria (Smiley).

“Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumați, deși inevitabil greșesc. Piesă “Iartă-mă să te iert” a venit într-un moment în care am simțit că asumarea unei greșeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porțile spre sentimente frumoase, și nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înțeleagă că un “iartă-mă” spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanță nu poate fi recuperat”, povestește artistul.

Seredinschi a început să cucerească inimile fanilor încă de la Vocea României, acum artist HaHaHa Production. Seredinschi sau “Sere”, cum îi place să i se spună, deține o voce impecabilă și apreciată de către public. Drumul în muzică a început alături de Smiley și echipa de la HaHaHa Production, unde a și compus prima piesă, Piesa mea de dor, care s-a auzit pe radiourile din întreagă țară. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley în cadrul turneului național “Confesiune”.

Seredinschi este un artist complex- compune muzică, face parte din cadul grupului muzical “Mama Mia” și face parte din Cei 100, de la “Cânta acum cu mine”. 

Pe Diana o poți urmări în serialul VLAD, în fiecare luni, de la 20:30

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni