• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Sore si Rapha nu mai formeaza un cuplu. Anuntul care a luat fanii LaLa Band prin surprindere: VIDEO

Sore si Rapha nu mai formeaza un cuplu. Anuntul care a luat fanii LaLa Band prin surprindere: VIDEO

Sore si Rapha nu mai formeaza un cuplu. Anuntul care a luat fanii LaLa Band prin surprindere: VIDEO

Cei doi nu mai au o relatie amoroasa, dar au o frumoasa relatie de prietenie.

Sore si Rapha (foto VIVA) nu mai sunt un cuplu, dar sunt prieteni buni, isi anunta ei fanii. Si-au petrecut Revelionul separat, iar in primele zile anului au mers impreuna la Londra, insa doar in calitate de amici.

"Va multumesc pentru mesaje si pentru toate gandurile voastre! Din pacate, povestea noastra de iubire s-a incheiat de comun acord, am ramas prieteni foarte buni in continuare, pentru ca asta ne-a legat in primul rand. Ne veti vedea impreuna la concerte si in serial, pentru ca este placerea noastra sa va vedem zambind. Va pup pe toti... si va multumesc pentru sustinere", le-a transmis Sore admiratorilor ei.

"Am citit mesajele voastre si comentarile si vreau sa va multumesc tuturor ca ne sustineti in continuare, in ciuda deciziei noastre de a ne separa. Daca nu mai suntem impreuna nu inseamna ca ne-am certat sau ca ne purtam pica unul celuilalt. Va promitem ca fata de voi nu s-a schimbat nimic si in continuare avem nevoie de voi", este mesajul lui Rapha.

Sore a cantat de revelion in Piata Revolutiei la SUPERevelionul ProTV si ProFM. Nonconformista blonda din "Pariu cu viata" s-a distrat de minune pe scena, unde a cantat piesa "Different". Fanii ei au uitat pentru cateva minute de gerul de afara si au fredonat alaturi de artista versurile melodiei.

In schimb, Criss si Vlad se iubesc mai mult ca niciodata dupa o vacanta la distanta. Tinerii s-au intors deja pe platourile de filmare si pregatesc noi episoade pline de emotie si suspans din "Pariu cu viata".



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni