• Emisiuni
  • VLAD
  • Telespectatorii au aflat aseară în VLAD cine a pus la cale planul de trădare a lui Adrian!

Telespectatorii au aflat aseară în VLAD cine a pus la cale planul de trădare a lui Adrian!

Telespectatorii au aflat aseară în VLAD cine a pus la cale planul de trădare a lui Adrian!

Luni seară, în cel de-al doilea episod VLAD, telespectatorii au aflat detalii importante din copilăria Elizei și motivele pentru care a decis să-l trădeze pe Adrian, bărbatul pe care-l iubea și cu care urma să se căsătorească. Îndemnată de tatăl ei, Titi, ea a decis să facă rost de bani pentru a-și salva sora, chiar dacă asta a însemnat să renunțe la iubitul ei și să-i facă foarte mult rău, ajutată totodată de prietenii lui Adrian, Ștefan și Leo.

Al doilea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.5 puncte de rating și 22.0% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.3 puncte de rating și 18.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit detaliile din copilăria Elizei și toate răsturnările de situație, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, peste 1.9 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Cel din spatele tuturor deciziilor Elizei este chiar tatăl ei, Titi, care își pune fiica în situații inacceptabile, totul pentru bani. Încă din copilărie, aceasta renunță la tot pentru planul diabolic al părintelui ei, aparent fără remușcări. Cei doi, împreună cu Ștefan și cu Leo, pun la cale un jaf pentru a se îmbogăți și pentru a duce o viață așa cum visau.

Timp de câțiva ani, lucrurile norocul părea să fie de partea lor, însă Adrian a devenit Vlad și a apărut în Grecia, acolo unde Eliza și Ștefan dețin mai multe afaceri. Vlad intră în viața lor, își lasă cel mai bun prieten din copilărie să-l bată la poker și apare în casa lor împreună cu băiețelul Matei, pe care-l salvează din mare. Lucrurile încep să se complice, iar Leo și Tibi fac tot posibilul să afle cine este bărbatul misterios care a apărut din senin, ce trecut are și ce urmărește de fapt. 

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului VLAD.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni