• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Ziua premierei celui de-al doilea sezon al serialului VLAD

BLOG DE REGIZOR: Ziua premierei celui de-al doilea sezon al serialului VLAD

BLOG DE REGIZOR: Ziua premierei celui de-al doilea sezon al serialului VLAD

Procesul de postproducție a unui serial este împărțit în mai multe părți: o echipă se ocupă de sunet, o altă echipă de culoarea imaginilor, alta de efectele speciale. Sunt mulți oameni care văd diverse părți ale acestui proces, dar regizorul este singurul care vede totul, care vede episodul cap-coadă, care verifică și aprobă orice modificare. 

Citește și: BLOG DE REGIZOR: A început numărătoarea inversă până la lansarea sezonului 2 VLAD!

Ziua premierei reprezintă un moment foarte important. După multe luni de muncă, am decis că primul episod este pregătit pentru ochii lumii, va fi difuzat și va putea fi urmărit de milioane de români. În ziua premierei te simți ca un părinte care își vede copilul plecând în prima zi de școală. E ca și cum a crescut și nu mai este puiul tău mic de care ai grijă în fiecare zi. A crescut și acum trebuie să o ia pe drumul său, să devină independent. Brusc, episodul nu îți mai aparține doar ție, ci aparține telespectatorilor. VLAD s-a bucurat de popularitate doar la nivel național, dar această poveste a urmărită în toată lumea, a ajuns pe fiecare continent. 

Eu mă bucur teribil pentru VLAD, sunt ca un părinte mândru de copilul lui.  

Astăzi este premiera celui de-al doilea sezon, astăzi copilul meu pleacă de lângă mine și devine copilul vostru, al telespectatorilor. Astăzi voi sunteți protagoniștii aventurii lui VLAD. 

Vezi și: Elvira Deatcu și Bebe Cotimanis sunt un cuplu în sezonul 2 din VLAD



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni