• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: A început numărătoarea inversă până la lansarea sezonului 2 VLAD!

BLOG DE REGIZOR: A început numărătoarea inversă până la lansarea sezonului 2 VLAD!

BLOG DE REGIZOR: A început numărătoarea inversă până la lansarea sezonului 2 VLAD!

Fanii serialului ne întreabă foarte des: “Cât durează să filmați un sezon?”. Răspunsul îi surprinde pe cei mai mulți dintre ei. 
Dacă vorbim despre cel de-al doilea sezon VLAD, a fost nevoie de aproximativ patru luni pentru scrierea a mii și mii de pagini de scenarii și încă vreo două luni pentru a ne organiza: peste o sută de actori, peste două sute de locații, filmări și ziua, dar și noaptea, costume, machiaj… Și astfel, într-o zi de filmare, fără să îți dai seama, descoperi mai multe decât credeai. Auzi: “începe ziua 1 de filmări!”. Și realizezi că de astăzi încolo ai 116 zile la dispoziție pentru a suprinde cele peste 900 de secvențe care alcătuiesc sezonul doi VLAD.

Citește și: Adi Nartea, despre VLAD sezonul 2: ”Bărbații m-au sfătuit să mă răzbun, femeile vor să mă împac”

Ne uimește de fiecare dată complexitatea acestui serial atât în ceea ce privește partea tehnică, cât și întreaga echipă, care e aici trup și suflet. Filmăm cu șapte camere în același timp, ne gândim în permanență de câte lumini avem nevoie, trepiede și toate elementele de recuzită... sau cum o să aranjăm masa de catering pentru toate persoanele prezente în fiecare zi de filmare. Să nu mai zic de zecile de șoferi care ne ajută cu atât de multe. Ei aduc actorii, transportă echipamentele necesare și, dacă avem nevoie de lucruri în plus, recuzită, haine, mâncare, merg la cumpărături, îndrumați, desigur, de coordonatori. Alt detaliu important este timpul petrecut la montaj. Este nevoie de foarte multe ore pentru editarea celor aproape două mii de cadre pe care le are un episod, trebuie să fim atenți să corectăm culoarea în fiecare scenă și sunetul trebuie să se sincronizeze perfect cu dialogul personajelor. Și, să nu uităm efectele speciale care trebuie montate cu mare atenție, astfel încât pe 9 septembrie, la ora 20.30, voi, telespectatorii, să aveți o experiență de neuitat.

Pe 28 august ne-am întâlnit toți la lansarea grilei de toamnă PRO TV și atunci am văzut pentru prima dată trailer-ul sezonului 2 VLAD. Echipa de pe set și actorii nu văd ce se întâmplă în post-producție, așa că a fost o surpriză uriașă și pentru ei.

După aproape zece luni de pregătiri, filmări și editări, actorii au avut ocazia să vadă munca lor, a noastră, au văzut primele imaginii pline de răzbunare, ură, emoție, dragoste și acțiune. L-au văzut pe VLAD. Toată lumea a fost cuprinsă de emoție, deoarece, odată cu lansarea trailer-ului, ne-am dat seama că mai rămâne foarte puțin timp până la primul episod din sezonul 2. 

Începe numărătoarea inversă. 

Vezi și: Olimpia Melinte și Andrei Aradits, despre sezonul 2 al serialului VLAD

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni