TOP 12 seriale pe care nu trebuie să le ratezi! Victoria Răileanu, din serialul "Vlad" are recomandări speciale


	TOP 12 seriale pe care nu trebuie să le ratezi! Victoria Răileanu, din serialul "Vlad" are recomandări speciale
Data: 14 Mai 2020
Pentru iubitorii de seriale, Victoria Răileanu, din “Vlad” are câteva recomandări cu totul și cu totul speciale:
 
 
 
1.Game of Thrones - este un serial care a făcut istorie și petru care fanii din întreaga lume se trezeau la tot felul de ore ale dimineții - în funcție de fusul orar, ca să vadă cel mai recent episod. Așa că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

2.The Handmaid’s Tale - este o tragedie distopică bazată pe romanul din 1985 cu același nume al autoarei canadiene Margaret Atwood.

3.Casa de Papel - a fost creat în serie limitată în 2017, iar în România a avut un succes notoriu în perioada de izolare.

 
4.Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate este un serial american de televiziune, bazat pe romanul cu același nume de Liane Moriarty, care a avut premiera la 19 februarie 2017 pe HBO
 
5. Mindhunter - un thriller de excepție american

6. Mad Men - un serial special: acțiunea fimului are loc prin anii 1960 în orașul New York, iar filmul caută să readucă atmosfera socială și portul oamenilor din deceniile trecute.

7.Workin Moms - un serial de succes în care multe femei din zilele noastre se vor regăsi;
 
8. Friends - un serial care a făcut istorie, care încă rulează pe posturi de televiziune din toată lumea și ale cărui episoade au fost văzute de mai multe ori de o mulțime de fani

9. Seinfeld - la fel ca și Friends, un serial cu un umor aparte, care a făcut isorie și care încă are noi fani;

10. The Story Of God - un serial special, ]n care Morgan Freeman caută să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă Dumnezeu pentru diferite culturi din întreaga lume;
 

11. Strange Things - un serial ștințifico-fantastic pentru toți iubitorii genului;
 
12. The Office - un sitcom de televiziune care urmărește viața angajaților la firma fictivă Dunder Mifflin Paper Company din Scranton, Pennsylvania și a fost realizat astfel încât să ofere impresia că este un documentar.
 
Puteți vedea ce spune Victoria despre fiecare serial în parte în video-ul de mai jos, de pe PRO TV PLUS:
La această listă specială, cei care vor cu adevărat să se distreze au pe PROX, începând de săptămâna aceasta, unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile: “FAMILIA BUNDY”. Il vedeti la PRO X, în fiecare zi, de la 18:30.


FOTO: FACEBOOK VICTORIA RĂILEANU

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies