Veste bună pentru fanii serialului VLAD. Echipa se întoarce pe platourile de filmare!


	Veste bună pentru fanii serialului VLAD. Echipa se întoarce pe platourile de filmare!
Data: 22 Iunie 2020

Vestea bună pe care o așteptau toți fanii serialului a sosit: echipa VLAD se întoarce pe platourile de filmare. Actorii sunt nerăbdători să reintre în pielea personajelor și au pregătit o mulțime de surprize pentru public.

Aceștia vor posta pe rețelele de socializare VLAD o mulțime de poze de pe platouri dar și interviuri în exclusivitate în care vor povesti cum a fost revederea și care este atmosfera la filmări.

Olimpia Melinte spune că nu îi vine să creadă că începe să filmeze din nou. „Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud "Motor! Acțiune!"  încă am senzația că e ireal ce se întâmplă. Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare. Acum ni s-a făcut instructajul, ne-au fost înmânate pachete de măști, dezinfectant si mănuși și suntem pregătiți de filmare. E adevărat că atmosfera nu va mai fi la fel, că trebuie să respectăm niște reguli stricte, dar magia de pe platoul de filmare nu poate să ne-o ia nimeni, așa că pe asta mă bazez, pe puterea noastră de a transforma neplăcerile în bucurie și fricile în speranță!” 

Vezi aici ce au declarat Adrian Nartea și Victoria Raileanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies