Victoria Răileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze


	Victoria Răileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze
Citeste mai mult despre: Victoria Raileanu, actrita, sezon nou, Vlad,
Data: 11 Septembrie 2020

Victoriei i-a fost foarte grea ruptura de echipa VLAD în această perioadă a pandemiei și i-a fost teamă de anumite secvențe complicate, deoarece simțea că nu mai are suficient exercițiu. 

Întrebată cum a fost să se întoarcă la Miky după această pauză, actrița a răspuns : "Sincer, am crezut că am pierdu-o pe drum, pentru că eram atât de obișnuită ca Miky să pună stăpânire pe mine. Am început s-o cunosc foarte bine. Cum se mișcă, cum vorbește. Până în februarie, martie îmi devenise extrem de ușor. Nemaiavând exercițiul ăsta, la un moment dat am crezut că am pierdut-o. Dar nu, a rămas cu mine acolo."

Victoriei i-ar plăcea ca oamenii să înțeleagă că Miky, în spatele sarcasmului și glumițelor ei ironice, se ascunde o doză destul de mare de nesiguranță pe care a căptătat-o dinainte să facă parte din echipa lui Vlad.

Nu ratați premiera VLAD, luni, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV! Iar pentru materiale în exclusivitate de pe platourile de filmare VLAD, urmăriți pagina oficială de Instagram VLAD. 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies