• Emisiuni
  • VLAD
  • Victoria Răileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze

Victoria Răileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze

Victoria Răileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze

Victoriei i-a fost foarte grea ruptura de echipa VLAD în această perioadă a pandemiei și i-a fost teamă de anumite secvențe complicate, deoarece simțea că nu mai are suficient exercițiu. 



Întrebată cum a fost să se întoarcă la Miky după această pauză, actrița a răspuns : "Sincer, am crezut că am pierdu-o pe drum, pentru că eram atât de obișnuită ca Miky să pună stăpânire pe mine. Am început s-o cunosc foarte bine. Cum se mișcă, cum vorbește. Până în februarie, martie îmi devenise extrem de ușor. Nemaiavând exercițiul ăsta, la un moment dat am crezut că am pierdut-o. Dar nu, a rămas cu mine acolo."

Victoriei i-ar plăcea ca oamenii să înțeleagă că Miky, în spatele sarcasmului și glumițelor ei ironice, se ascunde o doză destul de mare de nesiguranță pe care a căptătat-o dinainte să facă parte din echipa lui Vlad.

Nu ratați premiera VLAD, luni, 14 septembrie, de la 20:30, la PRO TV! Iar pentru materiale în exclusivitate de pe platourile de filmare VLAD, urmăriți pagina oficială de Instagram VLAD. 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni