• Emisiuni
  • VLAD
  • Victoria Răileanu, despre ultimul sezon din VLAD: „Este plin de acțiune”

Victoria Răileanu, despre ultimul sezon din VLAD: „Este plin de acțiune”

Victoria Răileanu, despre ultimul sezon din VLAD: „Este plin de acțiune”

Victoria Răileanu s-a alăturat echipei serialului Vlad și continuă filmările pentru ultimul sezon. Interpreta lui Micky recunoaște că i-a fost foarte dor de personajul ei. 

Într-un interviu, exclusiv pentru PRO TV, Victoria Răileanu vorbește despre atmosfera de la filmări și emoțiile care o copleșesc, fiind vorba de finalul serialului: 

Este puțin trist, pentru că se încheie o adevărată perioadă din viața noastră, nu doar un proiect. Da foarte plăcut, ca de fiecare dată. Îmi place foarte mult să vin aici, să filmez, să stau în pauze, mai ales când filmăm în locuri atât de frumoase. 

Începem să simțim tristețea, melancolia și nostalgia tuturor sezoanelor pe care le-am filmat până acum. E mișto, ca de fiecare dată. E foarte fain. 
 

Referitor la evenimentele din acest sezon, actrița a menționat că fanii ar trebui să se aștepte la multe scene de acțiune. 

Noi sperăm să onorăm cu acest sezon toate celelalte sezoane și publicul mai ales. Ne bucurăm că avem un public extrem de fidel, mai ales în condițiile astea de pandemie, când am avut o pauză atât de lungă. Sperăm să fie pe placul publicului. Până acum, din tot ce știu din scenariu, e un sezon plin de acțiune, am trăit-o pe pielea mea, din ce-am filmat. Apar multe personaje noi, o să fie super interesant și foarte nou pentru toată lumea. Sunt multe povești noi și situații complexe, ca de fiecare dată.  

Iată ce spune despre personajul său, Micky : 

Eu, fată foarte puternică și vulnerabilă, voi fi și mai loială ca până acum. Da, în sezonul trecut am avut Istanbulul, unde a demonstrat super loialitate. Ei bine, în sezonul acesta, are o altă situație în care demonstrează super, super loialitate. E foarte sigură pe ea, foarte implicată în a-l ajuta pe Vlad. Ea pune asta deasupra orice. Asta mi se pare foarte tare. Se concentrează în primul rând pe asta: pe binele lui, pe a ieși cu bine dintr-o anumită situație. 



Mi-a fost atât de dor de ea. Abia aici mă întristez eu, pentru că îmi dau seama că este ultimul sezon când o să fiu Micky și mi s-a părut foarte mișto că, atunci când am citit primele episoade din sezonul nou, am cunoscut-o și mai bine. Este un om mult mai bun decât mine, pentru că sunt situații în care ea reacționează altfel decât aș reacționa eu. Îmi dau sama cât de mult o apreciez și o admir pe fata asta, pe care am ocazia să o joc. 

Urmărește în materialul video de mai jos mesajul actriței pentru fanii serialului: 


Sursă foto/ arhivă, Instagram/  vichi_raileanu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni