• Emisiuni
  • VLAD
  • Victoria Răileanu recomandă 10 filme care merită văzute și care amintesc că #NeFacemBine

Victoria Răileanu recomandă 10 filme care merită văzute și care amintesc că #NeFacemBine

Victoria Răileanu recomandă 10 filme care merită văzute și care amintesc că #NeFacemBine

Victoria Răileanu, actriță din serialul "Vlad", face 10 recomandări...de nota 10. 

1.Perfect Sense

Perfect Sense, cu Ewan McGregor și Eva Green în rolurile principale, are în centru o poveste de dragoste poetică și magnetică despre doi oameni care se îndrăgostesc chiar când lumea începe să se destrame. Eva Green o interpretează pe Susan – epidemiolog, care se îndrăgostește de carismaticul bucătar Michael (McGregor).

2.Parasite

Parasite este o experiență cinematografică rară spre unică. Este un film corean regizat de Bong Joon Ho, care nu degeaba a primit Oscarul pentru Cel mai bun film, în 2020.

3.La Grande Bellezza

Despre subiectul filmului putem spune că rezonează cu fiecare dintre cei ce se află într-o constantă căutare a sinelui, a fericirii, a împlinirii și a frumuseții. Abordează o colecție de teme, care deși nu sunt atinse în profunzime, invită la introspecție. 

4.Wild Tales

Wild Tales este o comedie neagră din 2014, compusă din șase scurtmetraje individuale, toate scrise și regizate de Damián Szifron, unite de o temă comună: violența și răzbunarea.

5. Falling în Love

Falling Inn Love este un film american de comedie romantică din 2019 regizat de Roger Kumble, regizor, scenarist și dramaturg american, dintr-un scenariu de Elizabeth Hackett și Hilary Galanoy. Îl joacă pe Christina Milian și Adam Demos. Filmul a fost lansat pe 29 august 2019, de Netflix.

6. Joker

Filmul își concentrează acțiunea originală în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative care au făcut istorie.

7. Once Upon a Time în Hollywood

Cu o distribuție inegalabilă: Al Pacino, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, filmul evocă epoca hippie în plină revoluție, cu "tot tacâmul" , inclusiv  droguri și sex la liber. E o capodoperă marca Quentin Tarantino.

8. The Bridesmaids

Un film amuzant, cu multe momente reușite de comedie care se sprijină în exclusivitate pe umerii unor tinere actrițe, din plutonul cărora se detașează Kristen Wiig (Saturday NightLive).

9. Inside Out

În film, maturizarea pentru micuţa Riley, în vârstă de 11 ani, e cu hopuri, mai ales când este dezrădăcinată de viaţa ei din Midwest. Asemeni nouă, tuturor, Riley este ghidată de cinci Emoţii – Bucurie, Frică, Furie, Dezgust şi Tristeţe.

10. Ultima nu e un film, ci un regizor: Christofor Nolan.

Cum descrie Victoria Răileanu fiecare film și de ce îl recomandă, puteți vedea pe PRO TV PLUS.



În acest weekend, ai super filme și la PRO TV. Sâmbătă, de la 20:00, vezi la PRO TV - "Jurrasic World", iar duminică de la 20:00 ai Filmul PRO - "Kingsman: Serviciul Secret".



 



 

Iar PRO CINEMA te prinde cu o serie de filme românești de colecție, serie ce va începe și va fi difuzată începând din această sâmbătă, în fiecare săptămâna. Seria începe sâmbătă de la 20:30 cu celebrul  B.D ÎN ACȚIUNE.



FOTO: VICTORIA RĂILEANU FACEBOOK

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni