• Emisiuni
  • VLAD
  • VLAD, detalii din culisele serialului realizat la standarde cinematografice. "Toate personajele au dreptate în felul lor!" 

VLAD, detalii din culisele serialului realizat la standarde cinematografice. "Toate personajele au dreptate în felul lor!" 

VLAD, detalii din culisele serialului realizat la standarde cinematografice. "Toate personajele au dreptate în felul lor!" 

Primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, VLAD, este în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

În direct pentru PRO TV, am aflat informații din partea actorilor din serialul VLAD, Anghel Damian (Adrian Anuței) și Andrei Aradits (Ștefan Dragomir) despre modul în care s-a desfășurat castingul, dar și unul dintre cele mai amuzante momente din spatele camerelor de filmat.

"Ca orice producție seriosă a fost un întreg proces de casting. Am fost chemați la diferite probe cu diverse scene din serial alături de alți actori care erau în probe." , a spus Anghel Damian.

De asemenea, actorul Anghel Damian a dezvăluit unul dintre cele mai amuzante momente la care a fost suspus, în momentul probelor din casting. "Proba la care am fost supus a fost mai mult decât una actoricească, a constat într-o comparație live cu Adi Nartea. Ne-a pus unul lângă altul, ne-au luat înălțimea și greutatea." 

Legat de scenariu, cei doi actori au fost foarte uimiți de cum se va desfășura acțiunea în superproducția VLAD și de felul în care evoluează personajele.



"Sunt răsturnări de situație impredictibile. Toate personajele au dreptate în felul lor. Prima dată când am văzut scenariul am vrut să văd când mă omoară, dar am aflat că lucrurile nu stau așa și mi s-a spus că totul va fi neașteptat". a spus Andrei Aradits.

Înainte de a face parte din superproducția VLAD, detaliul care i-a atras atenția lui Andrei Aradits a fost titlul în sine. 

"Mi-a plăcut foarte mult titlul. Mi se pare că VLAD este un personaj justițiar și noi avem mare nevoie de așa ceva. Povestea este adaptată realităților din România. Acest erou care vine să-și facă dreptate poate fi considerat un subiect de actualitate în România." , a completat Andrei Aradits. 

Originalitatea serialului Vlad este una incontestabilă, deși formatul este licențiat după serialul turcesc Ezel, care la rândul lui este o adaptare a poveștii Contelui de Monte Cristo, Vlad prezintă totuși o poveste autentică. "Este o licență cumpărată, și ca orice format cu licență este normal ca la început să semene."  a spus Anghel Damian în timpul interviului." "Vlad este în principiu formatul serialului Ezel" a adăugat Aradits. Cu toate astea, actorii spun că povestea serialului a fost adaptată și nu este o copie după celebrul serial turcesc. 

În încheiere, cei doi actori au mărturisit cât de important ar fi lansarea cât mai multor seriale la standarde ridicate pentru a crește cât mai mult industria cinematografică românească.

VLAD, este în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni