• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea! Premiera VLAD, luni, la PRO TV!

Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea! Premiera VLAD, luni, la PRO TV!

Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea! Premiera VLAD, luni, la PRO TV!

VLAD revine, începând de luni, 14 septembrie, de la 20:30. În noile episoade se nasc alianțe neașteptate, intră în scenă personaje noi, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire.

Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul. 

În episoadele anterioare din VLAD, acțiunea a atins un punct de fierbere: un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea.

Speriată că Ștefan va obține custodia copilului, Eliza a dezvăluit adevărul despre paternitatea lui. Am aflat că nu Ștefan este tatăl copilului, Matei fiind de fapt fiul lui Adrian. Șocat de această veste, Vlad este pe cale să își dezvăluie adevărata identitate. 

Ștefan a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache. Acesta l-a scos din închisoare, i-a returnat casa și cazinoul, însă ce preț va trebui să plătească Ștefan pentru acest ajutor? 

Episoadele noi din VLAD aduc în prim-plan noi personaje, precum Marcel Drăgoi, un politician important, jucat de către Tudor Chirilă. Totodată intră în scenă și Petre Toteanu, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Un procuror șef foarte abil și bun profesionist, acesta ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

Va dezvălui Vlad secretul bine păzit al identității sale față de Eliza și copilul său? Aflăm săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, la PRO TV.   

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Vezi și: Marius Manole, despre personajul pe care îl interpretează în serialul VLAD: "Este un experiment pentru mine"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni