• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea!

Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea!

Vlad este la un pas de a-și dezvălui identitatea!

Aseară am văzut un nou episod VLAD care ne-a ținut în suspans până în ultimul moment: un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală, iar Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea.

Speriată că Ștefan va obține custodia copilului, Eliza dezvăluie că nu el este tatăl copilului și aflăm că Matei este de fapt fiul lui Adrian. Aflând această veste, Vlad este pe cale să își dezvăluie identitatea reală. 

Ștefan a ieșit din închisoare și are un aliat puternic, pe temutul Iordache. Acesta l-a scos din închisoare, i-a returnat casa și cazinoul, însă ce preț va trebui să plătească Ștefan pentru acest ajutor? „Mingea este în terenul tău, rămâne să vedem dacă ai fost o investiție bună sau nu!” îi spune Iordache lui Ștefan.

Într-o scenă tensionată, Ștefan o alungă din casă pe Eliza, spunându-i că acum casa este pe numele lui. Va accepta aceasta ajutorul lui Vlad, fiind presată de Ștefan? 

Leo și-a recăpătat memoria, amintindu-și că Roxana a murit în accidentul provocat de către el. Acesta are o cădere nervoasă, îi face o vizită lui Tibor și ajung să se amenințe cu pistolul. El află că există o relație între Miki și Tibor și îl suspectează pe acesta din urmă că ar fi de partea lui Vlad.

Între Răzvan, fratele lui Vlad, și Iulia, fiica lui Cezar, este pe cale să se lege o idilă, însă Iulia este capturată de către Leo. Va reuși să scape?

Tot în episodul de ieri am văzut noi alianțe: Iordache a avut o întâlnire la cazinoul lui Ștefan cu Marcel Drăgoi, un politician important, jucat de către Tudor Chirilă. 

Va dezvălui Vlad secretul bine păzit al identității sale față de Eliza și copilul său? Aflăm săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, la PRO TV.   

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni