• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad este la un pas de moarte, iar Miki torturată! Urmăriți serialul luni, pentru a afla ce se întâmplă cu ei!

Vlad este la un pas de moarte, iar Miki torturată! Urmăriți serialul luni, pentru a afla ce se întâmplă cu ei!

Vlad este la un pas de moarte, iar Miki torturată! Urmăriți serialul luni, pentru a afla ce se întâmplă cu ei!

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură un episod cu multă tensiune, dramatism și acțiune. Am văzut cum Vlad și Miki au fost puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar. 

VLAD a revenit pe ecrane, luni, 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV! 

Miki, una dintre cele mai importante femei din viața lui Vlad și omul său de încredere, a fost capturată de către Carla. Despre aceasta am aflat în episodul trecut că este de fapt aliata lui Iordache. În episodul de luni vom vedea una dintre scenele cu cea mai mare încărcătură emoțională din acest sezon, în care Miki este torturată cu cruzime de către temutul Iordache și oamenii săi.



Vlad este și el în pericol, acesta a fost otrăvit și se află la un pas de moarte. Telespectatorii vor vedea urmăriri palpitante, filmate pe străzile din Istanbul. Vom vedea ce se întâmplă cu Vlad și Miki luni seară, la PRO TV.   

În episodul doi al noului sezon intră în acțiune și Manuela Hărăbor, care s-a alăturat recent echipei VLAD. Binecunoscuta actriță interpretează rolul unei directoare de hotel care pe parcursul acțiunii episodului se intersectează cu Eliza. Manuela Hărăbor joacă rolul unei femei de carieră cu o funcție importantă, iar în noul episod VLAD vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și ce legătură are cu Eliza.

Dacă vor scăpa Vlad și Miki și ce se întâmplă cu restul personajelor din VLAD în continuare, aflăm lunea viitoare, de la 20:30.  

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni