• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad, forțat să recunoască adevărul: „Sunt Adi, n-am murit"

Vlad, forțat să recunoască adevărul: „Sunt Adi, n-am murit"

Vlad, forțat să recunoască adevărul: „Sunt Adi, n-am murit"

Luni, de la 20:30, în serialul VLAD, avem parte de noi dezvăluri care schimbă strategia joculul pentru putere. 

Viețile personajelor arată ca în cea mai importantă partidă de poker pe care este greu să o câștigi: ai nevoie de cea mai bună carte, dar trebuie să ai răbdare și să știi ce să faci cu ea. Vedem cine stă față în față cu moartea, dar și cui îi va spune Vlad cel mai mare secret al său: „Sunt Adi, n-am murit! Nu sunt nici in rai, nici in iad, sunt aici”.

Trecutul cutremurător al Deliei și al lui Cezar le tulbură planurile din prezent. Puși la colț, cei doi ajung la discuții contradictorii și tensionate:  „O singură dată dacă mai faci așa ceva, eu dispar, îți jur! Nu o să mă mai vezi niciodată” îi spune Delia partenerului său.



Pentru că sunt înconjurați de dușmani, încrederea lor în cei din jur este din ce în ce mai limitată așa că Delia îi testează loialitatea lui Vlad. Deși știe că le datorează totul, este calculat și nu face nicio mișcare greșită, Vlad nu-i ascultă ordinul Deliei și reușește să-și încalce cuvântul. Care au fost motivele lui, aflăm luni, la PRO TV.

Umbrele si greșelile trecutului îi ajung din urmă si pe Eliza, Ștefan și Leo care s-au pierdut în propriul lor joc pentru putere, iar consecințele faptelor lor încep să-și pună amprenta din ce în ce mai tare.

Cu decizii care trebuiau luate de la început și cu situații limită în care noi vieți sunt puse în pericol, ne întâlnim luni, de la 20:30, în povestea răzbunării care continuă în VLAD.

 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Vezi si VLAD - S 2, Episodul 5 Partea II

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni